MEESHA: o tom bych mohla napsat knížku... věř tomu že ano... já kdybych poslouchala negativní sugesce personálu (myšleno lékařů) na pouhém Krizovém centru... tak je ze mně fakt ubožák nebo jsem si šla hned hodit lano... ale to by bylo na dýl a sem to nepatří...
já měla štěstí, že přestože moji rodiče nejsou rodiči mých snů... podrželi mě... a za to jim jsem fakt vděčná
mám další případ v mém okolí... dcera mého učitele Zeměpisu ze základní školy... nevím nic bližšího, ale hodně let se lěčí... jim už je taky kolem osmdesáti... připravili ji soudně o dítě... je v jejich péči... ona se s vlastní dcerou smí vidět, jen když oni mají dobrou náladu... a přitom už to evidentně nezvládají... ta dívčina je z toho strašlivě nešťastná... že nemůže svojí dceři, která půjde zanedlouho do školy ani přečíst pohádku před spaním, ani dát pusu a popřát krásné sny a klidný spánek... babička s dědečkem si to totiž nepřejí...
já při svých problémech vlastně procházím růžovým sadem... tohle nevím, jak bych zvládla