JUASINHA: Nechci tě strašit, ale já jsem se na potenciální rozchod svých rodičů dívala uplně stejně jako ty teď. Ty jseš o dva roky mladší než já a představ si: táta mámu opustil loni, letos se rozvedli. Takže člověk fakt nikdy neví co se může stát. Mí rodiče mi vždycky připadali jako ideální pár a od nějakejch svejch 15ti jsem jim i záviděla jejich život. To jak jsou spolu, jak se nehádají, jak se pořád vodí za ruce, jak maj společný známý,aktivity... nastavili mi zrcadlo a neustále sem měla pocit že jsem špatná, protože podobnej vztah se mi samotnej nepodařilo navázat. Jenže zároveň s postupujícím věkem sem čim dál tim víc chodila na koncerty svýho táty a pořád mi nějak nedocházelo jak tenhle punker může bejt s mojí mámou. Ne snad proto,že by moje máma byla špatná ženská, ale proto, že mi ten monogamní poklidnej vztah prostě k němu neseděl. Tenkrát jsem si uvědomila, že si to asi řeší po svym, že si asi s nějakejma úletama neláme hlavu ale že doma je za hodnýho manžílka. Jenže pak se nám pan otec zamiloval. Druhá míza mu uplně zatemnila mozek. Najednou tvrdil že máti vnímá už jen jako sestru... no, to je holt těžký když se člověku v 47letech do života přichomítne o 14 let mladší kost. Soudnej člověk by si měl uvědomit že si v první řadě nesmí dovolit se zamilovat, protože to je cit kterej z člověka dělá magory schopný pošlapat si celej svuj život a vše zničit. Je jasný, že v 25 let trvajícím manželství už tenhle cit trochu vyhasnul, ale to, že ho ve mě vyvolá někdo novej neznamená, že to manželství stojí za hovno...