• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nahodil jsem si na iPad public beru iOS 26 a není to takovej vizuální pruser, jak jsem čekal. Texty jsou relativně pěkně čitelný a celkem rychle jsem si na to zvyknul. Systém práce s okny ve stylu Macu je rozhodně zajímavej.
    OT_
    OT_ --- ---
    Nevíte někdo, proč (když mám připojená BT sluchátka/reproduktor s mikrofonem) se mi při vytáčení čísla napřed chvíli posílá vyzváněcí zvuk do BT zařízení, ale asi po sekundě vytáčení se mi to pokaždé z externího suchátka/speakeru přepne zpět na iphone?

A taky když přijímám hovor na telefonu, tak se mi nepošle defaultně do sluchátek, ale do Iphone a musím to ručně přepnout na BT sluchátka.
    Procházím nastavení, ale kde nic tu nic.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    FRK_R23: Je to dalsi zlom a kova era cislovani ;)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    WOJTISHEK: Aha, dík :) Nikdy jsem v tom osobně problém neviděl, ale číslování podle roku dává asi největší smysl :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SUBTITLES017: Tyvole co mi uniklo? Já mám iOS 18! :))
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    iOS26 public beta je venku..
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    UBIK: nahrával jsem to přímo přes VLC. V záložce Browse ve VLC v iPhonu zaškrtnout Sharing via WiFi, na PC na stejné wifine dat do prohlížeče http://r.local/ a pak už jen drag and drop přetáhnout soubory.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    UBIK: Zkusil bych Dokuments. Dokážou přenášet soubory do appky přes lokální wifi.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    UBIK: ve windows používám

Free iTunes alternative | Manage iPod iPhone without iTunes
    https://www.copytrans.net/copytransmanager/
    UBIK
    UBIK --- ---
    FELCARKILLER: v tom to pustí, ale jak ty soubory na iPhone dostane, neví.
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    UBIK: VLC
    UBIK
    UBIK --- ---
    manželka od Vánoc svádí dost kritý boj s iPhone 13. teď mi tvrdí, že nenašla způsob, jak nahrát mp3 z ntb PC na iPhone. jde o mluvené slovo a tak musí jít o přenos souborů do paměti mobilu. nemáte prosím někdo radu? díky.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    CROSS:

Soukromě IOS pracovně Samsung. U vlajkovejch lodí je to IMHO téměř úplně jedno co máš protože jsou to skoro všechno výborný telefony a když ti daj de facto cokoliv od S20 vejš (což by jako měli) nebudeš zklamanej . Jedinej rozdíl je IMO v lepšim managementu souborů (Windows laptop wink wink) a naopak většim komfortu a jakési...řekněme hladké plynulosti u běžnýho užívání iPhone (Face ID,...) .

Updaty aplikací (a i to jde řešit automaticky i když já si to rád pohlídám) a velice občasný projetí free antivirákem zvládne i ožralý orangutan. Samsung se poslední dobou ještě pokouší o jakýsi svůj ekosystém takže ty jejich kraviny ála S Messages nebo jak atd. ASAP do pryč.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    R4BB1T: Ano. Radar+ mě zatim nikdy nezklamal.
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    JINX: Uz leta pouzivam windy
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    JINX: Já používám widget od Ventusky s radarem a předpovědí na pár hodin, k tomu na předpověď ČHMÚ, který mi přijde, že se dost zhoršilo, takže radar už hlavně taky Ventusky a pro předpověď v zahraničí Yr.no
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JINX: Yahoo weather pouzivam uz roky a funguje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam