• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    Ahoj, posílám jeden freeflek ze severu Chorvatska, konkrétně ostrov Rab - kdyby měl někdo cestu tak rád pošlu přesnější polohu. Jinak je ostrov hodně turistickej bez lepších možností spaní mimo kempy. Přesouvám se na víc na jih a pošlu pak všechny spoty, který stojí za to, protože tu budu několik týdnů.
    Jinak nebyl někdo Bosna Hercegovina? Slibuju si od toho větší svobodu co do freekepmingu a hlavně míň turistů)

    BODY
    BODY --- ---
    Hoj, nejaky tip na vikend Benešov - Česky Šternberk - Sázava Kostelec n Čl - a podobný okolí, koupani neni nutny, pripadne i ne free mista.
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    Někdo tip na přespání v Srbsku? Vertikála Szeged - Prishtinë. Projíždíme a potřebujeme na divoko zakempit jednu noc (odpočinek - v autě, max stan).

    Nemusí to bejt nejhezčí místo na zeměkouli, ale ani skládka, mafiánský ghetto nebo minový pole. Naopak cenim pěknej výhled a rovnej plac bez šutrů a bordelu na stan. :)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    PANPOSPA: jsem si rikal, ze mi tam neco chybi :D sorry https://mapy.cz/s/gupegusene
    CUKI
    CUKI --- ---
    PPNEKK: No my spali teď na podzim z druhé strany. Ale v noci tam bylo v celku rušno, tak jsme ve dvě ráno vypadli pryč.

    Krom té vody se dá dobře vykoupat i v nádrži kousek a nebo ve "vodopádu".

    Ale nic jiného v Paříži lepšího není. A dřív tam bylo víc rušno. Když jsem tam spal poprvé, tak týden před tím tam zabili jednoho Čecha. Dneska už se i šlapky přemístili do dodávek u cesty.

    Malé doporučení. Nejedil bych tam tranzitem ve kterém bych měl červenou lampičku :-D
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    PPNEKK: Gps?,)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Paříž - freeflek u centra. Pitna voda u stání a freewifi z hippodromu v dosahu. Metro vzdalene asi 400m. Pro nase vraky s euro 0 vjezd povolen mezi 20:00 - 8:00 .

    TRIP
    TRIP --- ---
    CUKI: diky
    FASI
    FASI --- ---
    NEBIQUE: super, díky za info
    NEBIQUE
    NEBIQUE --- ---
    FASI: [NEBIQUE @ Kemping a Freefleking]
    Parkoval jsem tam předloni a je to tam obrovské, všude hezký místa.
    FASI
    FASI --- ---
    Ahoj, nemáte někdo zkušenost s kempingem u jezera Most ? Dá se...nedá se ? Dík
    CUKI
    CUKI --- ---
    TRIP: Tam je to se spaním zrovna docela naprd. Ne že by se nedalo, ale není to nic moc. Teď na podzim jsme to tam celkem projížděli, ale možná je to taky tím, že jsem hledal jeden flek kde jsem byl před více než 20ti lety. Pamatuju si že to bylo na útesu a dole pod náma byla k-ce na vytahování chaluh z moře. Ale už jsme tam dojeli za tmy a nenašel jsem to.

    Pokud to najdeš byl to super flek.

    Teď jsme spali na SV na kopci za městem u nějakého picnic placu u ruin. Měla tam být podle mapy voda ale nebyla, tak jsme se přesunuli ještě kousek dál k potoku. Docela pěkný výhled na údolí kazila jen deprese s poslední noci ve Špáňu. Kdyby byla první možná že by se mi to tam líbilo mnohem víc :-D

    Ale obecně ten průmyslovej sever je dost na prd s flekama. Buď se tam dá parkovat a stojí to za prd -nějakej betonovej plac u cesty a pod a nebo nemáš ani kde zastavit. Dobrý hledat fleky ještě za světla.
    Ale třeba tohle: 43.3348175N, 3.3573206W jsme našli náhodou a super mohu doporučit. Jen je to už dál. Klidné místo kousek od nerušné cesty a nejsi vidět, Kolem ovce, krávy, a jsou tam asi 3 dolmeny z toho jeden opravdu pěknej.
    PAZI
    PAZI --- ---
    SMELLYDICKHEAD: Tak to ať jsou s celou Koriskou někam) Dík za info!
    TRIP
    TRIP --- ---
    Ahoj nemáte někdo nějaký hezký spoty okolo San Sebastian 😊
    MAJKL09
    MAJKL09 --- ---
    Ahoj máte někdo tušení jak to funguje v Dánsku..
    MRTS
    MRTS --- ---
    PAZI: Je to už nějaký pátek a mimo sezonu, ale nedivil bych se ničemu...
    Něco jsem tu už zminoval: MRTS
    SMELLYDICKHEAD
    SMELLYDICKHEAD --- ---
    PAZI: Freefleking na Korsice….. Buď ready na bezesný noci pokud tě objeví místní vidláci. Hrabačky kolem dodávky o půlnoci, troubení, všechno co si necháš venku - rozházený, rozlitý, vajíčka rozmrdaný po dodávce. Moje zkušenost. Zkušenosti známejch obsahují navíc k tomuhle všemu - probodaný pneumatiky, střílení všelijakejma brokovnicema a pistolema do vzduchu vedle spících lidí v karavanu (viděl jsem děravou střechu, jak padaly broky z nebe), šutry do čelních skel.
    Smůla je, že v noci nevíš kdy ten člověk má zbraň (a místní maj tak 2 flinty na obyvatele) nebo jen vajíčka. Jednoduše bych otevřel dveře v noci a černej vlčák by si s nima poradil, ale oni jsou schopný střílet po čemkoli co se hejbe. Jednoho psa mi tu střelili, druhýho už jim nedám.
    Tohle se tu děje mimo sezónu.
    Můžeš mít štěstí a vychytat místa, kde tě nikdo neobjeví, ale Korsika je malá a Korsičani se nuděj po nocích evidentně a hledaj si zábavu.
    Nechci tě strašit, fakt můžeš vychytat i klidný fleky popř. fleky s bandou Německejch seniorů, kde je nebude lákat jezdit dělat bordel, ale buď připravenej i na extrém…
    PAZI
    PAZI --- ---
    Ahoj, nevíte jak to funguje na Korsice s freeflekingem s dodávkou prosím? Jeli bychom na první dva týdny v červenci, tzn. asi v sezóně.
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    SOJKA: Mam ho taky nemuzu si vynachvalit je to vařičogrilopalačinkovač od ty doby co ho mam tak 90% vseho co udelam je na tomdle
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    2ND: To nedá, teď jsem koupil skoro novej na bazoši. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam