TRIP: Tam je to se spaním zrovna docela naprd. Ne že by se nedalo, ale není to nic moc. Teď na podzim jsme to tam celkem projížděli, ale možná je to taky tím, že jsem hledal jeden flek kde jsem byl před více než 20ti lety. Pamatuju si že to bylo na útesu a dole pod náma byla k-ce na vytahování chaluh z moře. Ale už jsme tam dojeli za tmy a nenašel jsem to.
Pokud to najdeš byl to super flek.
Teď jsme spali na SV na kopci za městem u nějakého picnic placu u ruin. Měla tam být podle mapy voda ale nebyla, tak jsme se přesunuli ještě kousek dál k potoku. Docela pěkný výhled na údolí kazila jen deprese s poslední noci ve Špáňu. Kdyby byla první možná že by se mi to tam líbilo mnohem víc :-D
Ale obecně ten průmyslovej sever je dost na prd s flekama. Buď se tam dá parkovat a stojí to za prd -nějakej betonovej plac u cesty a pod a nebo nemáš ani kde zastavit. Dobrý hledat fleky ještě za světla.
Ale třeba tohle: 43.3348175N, 3.3573206W jsme našli náhodou a super mohu doporučit. Jen je to už dál. Klidné místo kousek od nerušné cesty a nejsi vidět, Kolem ovce, krávy, a jsou tam asi 3 dolmeny z toho jeden opravdu pěknej.