LALINA:
tos mi pripomnela jeden muj pozdne letni zazitek: bylo oblacno, chvilemi poprchavalo a ja vzal svou byvalou pritelkyni k rybniku (jde o zatopeny dul, ktery je mj. povazovan za jedno z nejcistsich koupalist u nas). Chvili pred tim, nez jsem sel do vody, jsem pozil kousek acidu. Trosku jsem si zaplaval, potom vylezl z vody, ze oschnu. Utrhl jsem expritelkyni rostlinu orobince (krovisko ji uplne snadno pustilo pote, co jsem jej v duchu pozadal). Postupem casu (a postupujici intoxikaci) jsem cim dal vic pocitoval zivost celeho rybnika (je to dost velka plocha). Rekl jsem si, ze si pujdu zaplavat podruhe. Vstoupil jsem znovu do vody (po par metrech jiz dno spada do velke hloubky) a za chvili jsem se zarazil. Pohlizel jsem na ty vodni rostliny kolem a ptal se sam sebe - mam vubec jit do vody? a rybnik jakoby me uplne varoval..najednou me prepadl pocit, ze bych mel radeji vylezt, coz jsem taky udelal..mel jsem pocit, ze by me rybnik spolkl.. asi 14dni nato jsem to vypravel znamemu a ten mi vylicil historku, kdy se tam byl koupat s partou znamych, (jeden z nich si uzival vodnich radovanek shodou okolnosti tez pod vlivem vyse zminene substance)..plavali, zabava a najednou ten jeho kamarad u p a l o v a l kraulem ke břehu. Kdyz se ho zeptal co se stalo, odpovedel mu, ze najednou se vynoril z vody drak a chtel ho stahnout pod vodu...
A cca pred dvema lety jsme za stejnym rybnikem poradali freeparty a sobotni rano jsem se sel projit k vode, trosku dal od lidi (tentokrat pod vlivem psilocybinu) a sesel jsem dolu po takove sterkovane ceste, oplachuju si ruce a najednou jsem si predstavil, jak vchazim do vody a jdu dal a dal - ten rybnik jakoby me lakal! Zalekl jsem se toho a radsi jsem se vratil zpet..
VODA JE ZIVA!
(psychedelicky stav jsem zminil z duvodu podtrzeni faktu zesileneho vnimani)