všímáte si, jak články Fareeda Zakaria korelujou s vývojem americký politiky, resp. předvolebních průzkumů, nálady veřejnosti, apod.?
1) ještě před rokem všechny jeho články byly vlastně jen omílání "REPUBLIKÁNÍ ŠPATNÝ - DEMOKRATI DOBRÝ"
2) před pár měsícema, když Donald "Can't Stump The" Trump začal nabírat na popularitě a všem došlo, že je to pro ně reálná hrozba, všechny jeho články v Respektu se otočili jeho směrem - "TRUMP ŠPATNÝ, VELMI VELMI ŠPATNÝ"
3) a teď, když Bernie začal dávat Hillary na prdel nejen v Iowě nebo Ohiu nebo kde to bylo, ale i v New Hampshire a Jižní Karolině (nebo kde to zase bylo), a všem došlo, že je to reálná hrozba (=hrozba pro Hillary), začal o něm psát a házet na něj špínu :))))
nechápu, proč Respekt vlastně tiskne tyhle - nic jinýho než - náhorový články, co předstíraj liberální objektivitu, když to je jenom agitka jednoho jedinýho proudu jedný jediný politický strany (v tomhle případě - Hillary a Demokratů)
stejně tak Marek Sobota a jeho anti Ruský a k Americe naprosto nekritický články už nemůžu vůbec vystát, fuck this shit
SAMGARR:
Mě audioteka.cz jede. Sice odpovídám měsíc a půl po tvý otázce, ale to zák. číslo najdeš buď na faktuře objednávky předplatnýho, nebo prostě zavolej do Economie, jak jsem to udělal tenkrát i já...