XCHAOS: městské dálnice, to jako které???
za to jak zpraseně je udělná komunikační síť v praze a kolem ní můžeš poděkovat soudrům, ostatně za soudruhů se vešekrá doprava včetně nákladní táhla centry měst, bylo to levnější a auto měl 1 z deseti, to že dnes uza těžké peníze budujeme sítě z nuly za 10x násobného provozuje je prostě důsledkem sociaismu a jeho blůahodárné regulované ekonomiky
V praze jsem byl nesčetněkrát a vždy jsem se pohyboval pomocí MHD, to že tak nedělají všichni je za prvé dávno chybějícími trasamy metra, tak někdy i tranzitní charakteristikou, ano to je ta průjezdní
ostatěn kdybys zrušil veškerou osobí dopravu tak by se vám mhd kapacitně složila...
jinak centrum je defacto stejně osobákem neprůjezdné, jednou jsem se dostal zrovna na den debilních kol,nebo den bez aut nebo jak se trapárna jmenuje do situace že jsem nemocného příbuzného potřeboval dostat na karlák, chudák už ani nemohl skoro chodit a kvůli debilním šlapálistům jsem se k tomu špitálu málem nedostal...
pláčeš na špatném hrobě a těch 50 lidí co bydlí v satelitech a jezdí do centra za prací ti skutečně pakárnu nedělá, navic to jsou většinou pražáci a zrovna ti co si budou suvem vozit auto i kdyby na chleba,páč na to většinou MAJÍ
prostě bohatý bude bohatým vždy ať už reguluješ jak chceš a co cheš,jediné koho můžeš omezit orvat aněkdy i zlikvidobvat jsou nemajetní a chudí
boháč svého ofrouta neprodá kdyby ses na hlavu a peak oil 3x denně ,a když nakonec zdražíš umele paliva tak aby ani ten boháč tak už to nemá cenu protože si mezitím zlikvidoval do mrtě všechny ostatní