HNDZCK: ber to tak, ze tohle slouzi jen k projeveni "vlastniho nazoru" a ze zadny reseni tady ani vzniknout nemuze.
Takze bez ohledu na to kdo co si preje bude dal fungovat fakt,ze kdyz potkam jakykoliv nebezpeci, musim svy chovani uzpusobit, i kdyz se mi to nelibi. Je fuk, jestli za to nebezpeci nekdo povazuje osamoceneho psa, agresivniho skinheada,nebo bandu cikanu. rozumnej clovek se nebezpeci radsi vyhne obloukem, nerozumnej bude kricet neco o tom, ze ma pravo jit si bezpecne kudy chce, nabehne primo skrz ne a pak se bude divit
DAN9K: ja nemam takovej pocit. tak predne je to tim, ze bezny pokousani od psa nepovazuju za neco nejak extra nebezpecnyho, a pak tim, ze vim jak se mama chovat, aby me cizi pes nepokousal. auta v praze mi prijdou daleko nebezpecnejsi nez psi, a v prumeru za rok mi hrozi vazne ublizeni na zdravi asi 1000x vic od chyb ridicu nez od chyb pejskaru.
DOCKINEZ: o budoucnu nepsal, psal o tom ze pokud ho napadne, tak PAK ho zastreli, ale to uz bude pokousanej a buhvi, jeslti by to i pote konkretne on vubec zvladl (muj soukromej nazor je ze moc ne)