DANKLAR: tje otázka. navezla se do mě pejskařka třeba jen proto, že jsme se míjely, a mí psi šli bez vodítek (svorně současně se mnou). takové výhrady jsou zřejmě o tom ventilovat nálady související snad s menstruací, klimakteriem, či specifikem charakteru, a jako takové mě neoslovujou. psy jsem pustila na "volno", dá se říct že z trucu. než se jala nás obtěžovat, byli pod povelem - adresně kvůli ní. ale na vstřícnost vůči lidem co bezdůvodně prudí jsem rezignovala, a změnu postoje nezvažuju .)
PATISLAV: poslyš, tje ošklivé mě obviňovat ze lži .) vše čím jsem se prohřešila je to, že připouštím, že situaci lze nahlížet vícero perspetivama. a ta tvoje a neukázněného kolegy se mohou lišit dost na to, abych se střežila ukvapených soudů .) žádné nařčení z jakékoli nepravosti, pouze zdravá skepse .)
PATISLAV: kdybys řekl, že se chorobně bojíš psů, a zdvořile požádal o vstřícnost, konkrétně u mě bys bez prodlení uspěl. jak je na tom dotyčný nemůžu tušit .)
ad tvé hrdinské činy - pokud jde o to zabránit probíhajícímu příkoří, je tvůj přístup chvályhodný. ovšem tady o žádnou takovou situaci nešlo, pokud můžu soudit z tvého popisu