LAUNCHER: ja na to koukam na Eizu :) jsme se nepochopili - jasne ze tam nejaky drobny rozdily vidim, ale neni to test, kterej je dobre postavenej a za tim si stojim, sorry. U mobilu te zajimaj presne ty veci, jaky sem zminoval, plus treba HDR jak zvlada, rychlost zaverky, rychlost prepnuti z foceni na nataceni. Atd.
ad ten ksicht: to uz je proste tak dokonalej vysledek, ze tohle muze zajimat jenom naprostyho puntickare, aspon to je muj nazor. A ten stejne sahne po lepsi veci, ne? Zrcadlo, mirrorless... ja nevim, nechapu tenhle test, fakt ne.
ad rozhodnuti koupit zase Samsung: nakonec mi telefon opravili po tom hroznym failu, co udelali. A bohuzel proste neexistuje lepsi telefon na trhu, kterej lip splnuje moje pozadavky (krutost mobil, megakrutost display, hustokrutost rychlost telefonu a v neposledni rade peknej design. Tohle vsechno S9 splnuje. Za cenu bez DPH sem do toho byl ochotnej jit, starej sem prodal za bura, takze sem za to zaplatil ve vysledku neco kolem desitky. Doufam ze mi par let vydrzi (HAHAHA, uz sam se ted sobe smeju) :)