• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GOBERSČokoláda - Läderach, Toblerone, Lindt, Nestlé a spol.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    DEEKEY: ja jsem si tam zas minule koupila Alnatura nugat a to bylo nebe :))
    PETATA
    PETATA --- ---
    MOR_TIMER: http://www.evron.cz/fotov/t00249_v_209DO916CH.jpg 1980 Kč
    Zkoušeli sme zatím jednou a čokoládu rozehřívali ve vodní lázni...
    Ale bylo to super :))
    http://www.evron.cz/bielmeier/
    DEEKEY
    DEEKEY --- ---
    Někdo z vás tu nedávno doporučoval čokoládu z Dm - dnes jsem koupila 2 čokotyčinky 45 gr a 19 Kč- Biofairetta Krokant - mléčná s mandlemi a medem a zn. Alnatura -mléčná malinovým jogurtem - nedaly se nesníst najednou, obě vynikající.
    MOR_TIMER
    MOR_TIMER --- ---
    KALHOTKA: vyděl jsem i menší třeba jen na půl kila ale zase jim chyběl termostat :-(
    MOR_TIMER
    MOR_TIMER --- ---
    Bohužel jsem to vždycky jen vyděl a nemám moc skušeností. takže bych v tomhle směru potřeboval poradit.
    MOR_TIMER
    MOR_TIMER --- ---
    Měl bych prosím drobný dotaz. má někdo skušenosti s čokoládovými fontánama? Hlavně by mě zajímalo jak je při provozu potřeba termostat a kolik tak zhruba stojí "ne profesionální" fontánka.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    HARIBOKACHNA: ja taky :) i s kolegyni z prace
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    tam jdu
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---




    Pozvánka na degustaci čokolády

    Čokoládové království I

    v nově vzniklém domácím studiu
    Gyrotonic studio Art of movement & kulinářský koutek
    Salmovská 9, Praha 2 - Nové Město, 120 00
    ve středu 25.3.2009
    začátek v 18hod., volný konec 20.hod.
    Přijďte rozptýlit své starosti nad šálkem horké čokolády, čaje, či nad sklenkou vína, ochutnat čokoládové produkty dostupného, ale i méně známého trhu, vyzkoušet několik čokoládových specialit připravovaných s osobní péčí, a dozvědět se mnohé o kakaových bobech na cestě k čokoládě.
    Jednotné vstupné zahrnuje ochutnávku čokolád, čokoládových specialit a přednášku pana Huberta Hátle.
    Vstupné: 200,-Kč
    Cena dle nabídky.
    Prosím, v případě zájmu rezervujte svá místa, rezervace nutná.
    S uctivým pozdravem Vás srdečně zve Jan Dlabal kajba@seznam.cz
    NELLINDA
    NELLINDA --- ---
    Až se naučím péct medovník a tenhle dort "levou zadní", jak tu zaznělo, tak se budu moci vdát. :D
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    TAMARIX: jacháá:)) dobře ona!.)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    sakra...tuhle diskuzi mi byl cert dluzen!! ted mam chut na cokoladu!!! :))
    SANDRI
    SANDRI --- ---
    TAMARIX: to neni o logickém myšlení,možná to je v tý diskuzi,,já byla přesvědčená,že to je napsané v receptu.Z vlastní hlavy to nemám.
    CNV
    CNV --- ---
    TAMARIX: Ale je hezkej, myslím, že bude fajn. Že je trošku šišatej, na tom nezáleží, nebudeš ho přece prodávat. Ostatně dorty se dělají i tak, že se nasype různé ovoce, piškoty a podobné předměty do formy, zaleje se to krémem nebo jiným lepidlem, nechá ztuhnout v lednici a je hotovo. Půjde-li to po ztuhnutí jakž takž krájet, tak houby zle. Lednice zachrání ledacos :)
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    SANDRI: Jojo, někdo má holt logické myšlení, někdo jiný čte návody.. :-) Nicméně zkušenost rozhodně dobrá. :-)
    SANDRI
    SANDRI --- ---
    TAMARIX: jak píše cnv,,záleží,kdys dort vyndala.Já nechala dort ve formě několik hodin,než jsem s ním začala hýbat.Já myslela,že je tahle informace napsaná u receptu,,ale koukám,že tam nic takového není,,tak netušim,kde sem to zjistila.
    KAROS
    KAROS --- ---
    TAMARIX: vypada to nadherne! a ta biokvalita :) dobrou chut!! :)
    CNV
    CNV --- ---
    TAMARIX: Když jsem poprvé pekla medovník, tak to byla katastrofa na entou, teď už ho dělám levou zadní. To se časem poddá ;)
    Mimochodem, je chyba vyndávat z formy ještě horký dort nebo cokoli, to se vždycky rozpadne. Musí se to nechat vychladnout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam