Jsem taktéž z brna... A vzhledem k nadstandartím vztahům k čokobance by se patrně dal domluvit nějaký hromadný nákup a degustace, ale teda nechci aby mi to zbylo doma, protože pak nevím co s tím. Předvánoční plněné Lindtky co jsem tu vychvalovala (limeta+zelený pepř, mango+caneyský pepř a borůvk+ levandu ) stále ještě nejsou dojezené, jsem mlsná, ale čokolády sním málo :-)
SLAUGHTER: v jednu dobu se moji kamrádi čas od času vyhecovali k sázce jestli jsou schopní sníst kilo čokolády do hodiny. Dokázal to jeden, podmínkou byla čokoláda s více než 30%, u vysokoprocentních si to neumím představit už vůbec.
Po dojedení nebyli ani tak nafetovaní, jako jim nebylo dobře - hlavně z přemíry cukru (což by se u vysokoprocentních nemuselo projevit). Jestli se nepletu, tak jsem někde viděla výzkum, že na složky v čokoládě daleko silněji reagují ženy, než muži, takže možná kdyby se některá dobrovolnice uvolila jíst tolik vysokoprocetní čokolády (a nebo
surovejch bobů, to by asi byla nejdzravější varianta), třeba by se tím i sjela :-)