• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    pouze pro podobně naladěný lidi!
    (obhájci ať dou jinam!!!)

[ srazy _ PÁRTY,KALBY, chlastat ... tančit ... povídat ... zpovídat .... seznamovat ]

Párty na Vánoce ? (Chapeau Rouge - 24.12. od 18:00)

9 hlasy od 9 respondentů

rozbalit záhlaví
      IF_
      IF_ --- ---
      VERUKEBA: Přejou hlavně "hezký svátky". na ulici, do telefonu, do mejlu...

Tohle mi dnes přišlo do práce.

Dobrý den,

společnost IKEA Česká republika zrealizovala předvánoční průzkum v České republice, na Slovensku a v Maďarsku, který ukázal, jak se lidé v těchto zemích připravují na svátky a jak tráví Vánoce.

Z průzkumu například vyplynulo, že 72 % Čechů schová dárky pro své blízké nejčastěji do skříně nebo pod postel, 65 % dětí pomáhá na Štědrý den chystat s rodiči sváteční jídlo či 42 % českých rodin začíná s výzdobou domova se začátkem adventu.
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      a vite, co me stve asi nejvic? to jak mi na ulici naprosto neznamy lidi prejou vesely vanoce. to bych je dycky nakopla!
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      už je to všude... je toho plnej fejsbuk, samý svetry, stromečky... všelijaký soutěže vyhrajte tablet...

jenom tejden a něco... to se dá vydržet...
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      Boj studentů za Ježíška slaví úspěchy, Santa ustupuje i z reklam - iDNES.cz
      http://zpravy.idnes.cz/...achrante-jeziska-slavi-uspech-fjk-/domaci.aspx?c=A131213_193110_domaci_ert
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      kámošův status na fb teď před pár minutama :-)

Pete xxx
      So I managed to get to December 11th this year before someone told me that I cant dislike xmas. They didn't clarify if it was not allowed, or not actually possible. Maybe they were distracted by pretending that an obese representitive of coca cola breaks into their house, to give them tacky materialist nonsense while admiring the fact that the put a tree in their living room in a trend championed by the inbred monarchs of Europe when they had far too much time on their hands....
      BALI_
      BALI_ --- ---
      IF_: dobry peklo. jen nechapu proc to ma zapojeny zepredu? :)
      IF_
      IF_ --- ---
      Toto teď frčí u nás v práci. Stromeček do USB. Má ho už tak třetina kolegů.

TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      Dnes vyfocená ozdobená garáž! Omluvte sníženou kvalitu z mobilu... Na rampoukách svítí světýlka tak, aby to evokovalo kapky vody...

ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      Jeste ze tu nemame Black Friday...Dovedete si to predstavit? Black Friday v non stop Tescu na Zlicine?
      IF_
      IF_ --- ---
      TEKKIT: Tohle přece musí zlákat každého.

Stille Nacht – svatá noc – alles schläft – v blahý klid… Koledy můžete zpívat mnoha jazyky, Duch vánoc vám je všechny přeloží.

Zajeďte si poslechnout, jak cinkají zvonečky a rolničky v německy mluvících zemích. Nasajete vůni vánočního pečiva, projděte se po pohádkových trzích v záři světélek z vánočních stromků, a když začne sněžit, ohřejte se voňavým punčem.

Celodenní výlet na adventní trhy | Slevomat.cz
      http://www.slevomat.cz/sleva/345515-celodenni-vylet-na-adventni-trhy
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      IF_: Pro mě je skutečnej hell zájezd na vánoční trhy kamkoli (vídeň, drážďany, norimberk). Milion stánků kde maj dokola to samý, tlačenice....atd...atd...radši nic:)
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      IF_: svařák z větví a listí advent style:)
      IF_
      IF_ --- ---
      Dnes vsichni pisi,jak se jdou podivat na "rozsvecovani vanocniho stromku". Pro me za a)nepochopitelny,ze na takovou blbost nekdo ma a plytva cas a za b) to muze byt pro nekoho uspokojujici zazitek, nechat se umackat na namesti a dat si predrazenej a osizenej svarak?
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      omfg

VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      uz at je to za nama!!!

na pristi rok navrhnu doma Secret Santa. V CR to moc nefrci, ale podle me to je dobry reseni. Kazdej si pred vanocema vylosuje nekoho z rodiny a koupi darek jenom jemu. Zato vymakanejsi. Kazdej dostane "jenom" jeden darek a je klid. Akorat nevim, jak by to proslo u nas v rodine.

Taky znam rodinu, kde kazdej koupi jeden darek. A pak hrajou bingo. Kdo ma lajnu, vybere si nakej darek pod stromem. To mi pride aspon zajimavy a napinavy .
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      TEKKIT: ano, tak jsem se tento rok opet "obetovala" a 23 a 27 beru ja...ale byl to tedy docela dobry pocit, kdyz sef polozil tu otazku kdo tedy bude makat 23 a 27 a nastalo to ticho, ktere bylo jen prerusovano cvrkotem cvrcku jak ve filemch a ja heroicky vstala a rekla "Ja to za vas vemu koelgove!" :-D
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      TEKKIT: rok se sešel s rokem a opět tu máme rozdělování směn přes svátky. Letos sem si vzal 24,25,26,27 a 31,1,2. A jeden kolega furt chodí a špekuluje s tim kalendářem, protože je to vůči mě "děsně nespravedlivý s těma svátkama". Ach jo:)). Musim hrát že sem se obětoval, ale přitom na tom kalendáři trvat...Svět je plnej paradoxů:))
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: neni to takle kazdej rok? aspon ja teda kupuju parfem, knizku nebo triko kzadej rok. moje nekreativni rodina ani nic jinyho nechce.
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      wtf? odkud tohle maj to by mě fakt zajímalo...

Jaké dárky budou letos nejpopulárnější – Novinky.cz
      http://www.novinky.cz/vanoce/319198-jake-darky-budou-letos-nejpopularnejsi.html
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam