• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    EARL: co jsi ochutnával za rumy?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Mmm... Kdyz me z toho nic nebere :)

Jak rikam teda, musim se vrhnout do tech... Jak se to trepe nebo micha a pil to Bond...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Mrkněte na ceník firmy SBGT.

Cenik SBGT black&white.pdf (513183 B)
    EARL
    EARL --- ---
    GOSHEWAN: nedavno sem vyzkousel Warehouse v karline (Sokolovska 105). Specializujou se hlavne na rumy, ale whisek tam maj taky slusnou zasobicku. Puvodne sem tam sel koupit jenom nejakej darek a dostal sem zasvecenej vyklad o vsem moznym a tri panaky rumu na ochutnani... priste se tam chystam na nejakou japonskou whisku, protoze sem byl ujistenej, ze nic lepsiho dneska neexistuje. Ceny relativne priznivy - to, co mi "bylo vnuceno", sem si hledal na netu a nenasel jsem to levnejsi... Do Marpeku se chystam, ale mam to trochu z ruky
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    WILDENBURY_SQ: Vida, to nemam az tak moc daleko. Navstevu ale planuju az se budu znovu rozhodovat co poridit, ted mam asi celkem jasno (vyhoda zacatecniku : )
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    GOSHEWAN: Ja Marpek v Dejvicich, jinak online shopy. Ale kluky z Marpeku podporuju, kdyz muzu a nabidnou mi flasku jen o neco draz, nez z netu. A taky tam casto kalim, jsou tam k ochutnani zajimavy kousky obcas, zluta ponorka atd.. :)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    No kde (prazsti) jinak kupujete chlast? Vsechno jen online shopy? Tady mi vyhovuje ze si pro to muzu hned zajet a nemusim cekat...
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    MACHALIK: Pro vas ne, pro me zatim dostacuje (: Vsak jsem psal ze muj vlastni top byla zatim Bushmills...

A ted koukam ze Glenfiddich i Highland Park tam maji vedene jako blended...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    GOSHEWAN: Tam nic nemaj, ne?
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Do plena - ted jsem koukal na ceny na http://shoppraha.tvin.cz/ kam obcas jezdim a kdyz to porovnam s TWE (viz nastenka co chci) tak to je nejake podezrele levne, ne? Neco mi unika? Ceny by nemely reflektovat prohibici (prodavat to samozrejme nemuzou).
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    LAAZI: Richtig, dekuju.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DO prčic, kde je klasickej laph CS 10y? Ono je vic voltazi, ale nasel jsem na TWE jen tuhle..

Laphroaig 10 Year Old / Cask Strength : Buy Online - The Whisky Exchange
    http://www.thewhiskyexchange.com/P-3396.aspx

A tu urcite nemam, v tom cernym tubusu. Predpokladam, ze 100 liber se Mjugenovi davat nechce :) Je nekde ta v bilym futralu? jsem slepej.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Tímto žádám všechny, co měli o něco závazný zájem a vyjádřili ho v diskuzi, aby to udělali znovu, ale podle pokynů v záhlaví.

Díky, mír a whisku :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Díky.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WILDENBURY_SQ: Zkus, jestli ti to jde, dal jsem ti práva. Ideálně upravovat header než homepage, protože je to víc na očích.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    tak neni to uprava zahlavi, ale "nástěnka"
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    spavce :D Správce.

Stepni vlk tu nejak dyl nebyl, nema prava i Machalik?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Tak se nam to kupi :)

Bylo by mozny pozadat spavce, aby docasne nastavil vseobecna prava "upravovat zahlavi" vsem? Kazdy by se tam zapsal, co chce, ja bych si poradek vošéfoval.
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    WILDENBURY_SQ: já bych jedno CSko, ochutnávka mě dostala :-), takže se mnou počítej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam