MALEJ_EJCKA: pro me tu byly zajimavy dve veci: zaprve doporuceni novejch whisky, ktery jsem jeste nepil. ty jsem nutne bral v kontextu toho, kdo zrovna doporucuje (a machalikovy doporuceni se jevily jako nejlepsi, neb davany s nejvetsim rozhledem a prehledem). a zadruhy doporuceni jinejch, alternativnich piti. postupne jsem si oboje dal do kontextu se svoji zkusenosti a svejma preferencema a uz zhruba vim, s kym se muj vkus kreje, s kym ne a kdo mi rozsiri obzory.
z prispevku ktery tu probehly po vasem setkani se mi obzor nijak zasadne nerozsiril (coz ale muze bejt tim, ze pritelkyne nepije a slepy ochutnavani povazuju za nesmysl, protoze zazitek z whisky je pro me komplexni a zahrnuje i tu flasku a pohadku kolem ni).
naopak se mi zda, ze jak machalik postupne uticha (asi pije neco jinyho?), wb_sq tu zacina jet nejakej neprijemnej, z myho pohledu trochu pubertalni 'jediny co je zajimavy je kour a raselina a vubec, naserte si' styl kterej mi moc nesedi (a rozhled nebo prinos v tom nevidim uz vubec zadnej).
treti vec pak je, ze se postupne sam orientuju (kdyz zrovna nejsem v zimbabwe) na komplexnejsi, tudiz i v mistnim kontextu drazsi whisky, ktery se tu neprobiraj temer vubec, z cehoz jsem trochu smutnej, ale muzu si za to asi i sam, neb jsem nesdilel co jsem vypil. to ale napravim, jakmile budu zpatky v cechach a u svejch zasob. do ty doby nemam co jinyho sdilet nez zazitky z mistnich asijskejch patoku...ktery ale verim ze taky muzou bejt prinosny, neb ne vsichni sedej na prdeli doma :)