WILDENBURY_SQ: Já bych asi spíš než whisku, pokud ti teda opravdu vybyde místo v kufru měl zájem o toto:
A to konkrétně o model
Extr Dry a
Whisper Dry, kterej je vzácnější. Bohužel se dost blbě sháněj - existujou dvě balení: 0,3 l (á 13 USD) a 0,7 l (á 20 USD), a jediný, co má smysl shánět, je to větší. Dle
mapy je v NYC jen jeden retailer, kterej prodává obě:
The 67 Liquor Shop Inc, 179 Columbus Ave, New York, NY 10023, kousek vedle Cetral Parku. Nemůžu samo po tobě chtít, abys obrážel desetimilionový město a hledal mi flašku, a tak mi řekni, jestli je vůbec reálný, že bys to dovezl, jde mi zejména o ten Whisper Dry, kterej jsem ještě neměl (ale ideálně obojí, protože Extra Dry je snad nejlepší vermut, co znám). Pokud bys fakt měl místo na jednu dvě flašky (každá váží cca 1,5 kg i s tekutinou, pokud dobře pamatuju), tak já bych do toho kšeftu zavolal, ověřil, že mají 0,7 litru balení, číslo šarže (už se mi v TX podařilo koupit zkaženou flašu) a že je i Whisper a teprve pak bych ti řekl, že to má cenu, abys nikam nejel zbytečně. Zároveň to znamená, že jestliže v tom kšeftu mají Whisper, tak tam asi už budou mít opravdu leccos, protože Whisper nemají prakticky nikde. Mohl by to bejt superkšeft.
Jak moc je to reálný? Něco jinýho je flaštička Lethalu a něco jinýho je litrovka vermutu.