GOSHEWAN: & další druhy alkoholu, jakož i vše o míchání, nejlepších ingrediencích,
Jo stojim si za tim ze ac je to tu na prvnim miste whiskey, dostanu tu rychleji a imho mnohem lepsi informaci nez v klubu kde se jednou za pul roku resi jestli sebevrahovi prodat flasku kterou zapije prasky nebo ne :))) sorry ale tam to na me dychlo jako ceskej sen o barmanovi ktery si tak rika proto ze stoji za barem a umi udelat mojito a cuba libre...
nechci se dohadovat, jestli spravcum pripadam jako OT tak mi to jiste reknou a pujdu si to resit jinam :)
PINGVINS: dik za rady... ok beru to tak ze cointreau zustava (bud jsem koupil blbe = draho nebo mi prijde stejne drahej jako grand marnier), lilet si priste asi odpustim a pod cenu resp. produkt cinzana teda nejdu, imho je dostupny dost a cenove mi to pripada fer takze to je dobry.
michat z rocnikove whisky myslis tu tullamorku ze nemam davat do michacky teda jo? ok, pisu si :) ja tomu zatim opravdu moc nerozumim ale myslel jsem ze kdyz je to porad blended tak to neni zas az takova slava aby to nesmelo do cocktailu :) stejne tak ta chivaska... z internetovych diskusi jsem vychapal ze az na male vyjmky kvalitni whiskey/skotska/bourbon maji byt single cask.
A uprimne ja tim nechci ted nikoho urazit ale to co jsem popisoval je vnimani mych chutovych bunek... jeste pred par lety jsem byl jen na ginu protoze cokoli co proslo barelem mi chutnalo jako cistidlo na parkety... diky te tequile ze sudu jsem se naucil mit tu chut trochu radeji v necem co bych nazval asi tequila rickey, postupne jsem z ni delal silnejsi a silnejsi sour az jsem se dostal k tomu whiskovemu ale stale proste ty chutove kanalky nemam tak vycvicene abych snadno poznal rozdil... ty silne rumy ze sudu jsou fakt hodne nasladle, ta tequilla ma vic svezesti a whiska je vic kourova ale tam zatim koncim :) k tomu se clovek proste musi prokousat