Velmi pozitivní recenzi doplním ještě jednou čerstvou, bohužel, ne právě pozitivní zkušeností.
Zhruba před týdnem jsem ve webovém obchodě
Kratochvílovci objevil jednu poněkud raritní whisky, po které docela toužím, za velmi solidní cenu. Navíc u ní bylo uvedeno, že je skladem. Neváhal jsem ani chvíli a objednal dvě láhve. Navrch k tomu jsem zavolal kontaktní osobě pro webový obchod, což je pan Staněk, kolik že mají vlastně aktuálně lahví, a to kvůli případné další objednávce. Pan Staněk řekl, že mi to nedokáže říct, ale že mi zavolá zpět. Nezavolal. Nezavolal ten den, nezavolal ani další den, neozval se zkrátka a dobře vůbec. Na moji objednávku rovněž žádná odezva, žádné další emaily. Začínal jsem tušit cosi o mrtvé duši, nicméně i nadále jsem vyčkával, co se bude dít. Nedělo se nic.
Po týdnu jsem tedy zavolal já, ovšem tentokrát raději rovnou na vedení, tj. panu Kratochvílovi. Když jsem mu vylíčil situaci, tak měl tendenci akorát omlouvat p. Staňka, že toho má moc. Nicméně přislíbil, že zjistí, jak se věci mají, a že se mi ozvou. Nakonec mi zavolal p. Staněk, který se pro změnu vymlouval na to, že si mé číslo nepoznamenal, a že nevěděl, kam má volat.
Abych to shrnul, položka na webu skladem, kterou vůbec nemají k dispozici, nulová komunikace, nulové vyřizování objednávky, byť by se jednalo o zrušení objednávky z důvodu nulových skladových zásob. Tento obchod vřele nedoporučuju! A je to zároveň jediná má možnost, jak se jim "odměnit" za jejich přístup ke mně jako zákazníkovi...