• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů
    RAPAL
    RAPAL --- ---

    ovesná kaše s medem a jáhlema,sojový jogurt, dušená jablíčka,dušené rozinky, vylouskané oříšky,pokrájená hořká čokoláda a domácí müsli tyčinka.. ..(snídaně:)
    SVA
    SVA --- ---
    jak vidím tak preferované jsou hlavně vločky, ja mám taky radčí sladčí snídaně, ale vločky mi už moc nelezou, možna skusím obměnit vločky za jahli, pohanku nebo něco jiného
    LILY
    LILY --- ---
    PASH: Já už si za těmi palci dokážu skoro obejmout i zápěstí, a to mám docela krátké ruce :)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    PAULINA: :D Mno možná to může mít aji jinou příčinu :D ... jináč ten sezam/len dáváš celý bo pomletý...? Mám ho doma a nevím, co s ním, bo nenamletej mi přijde celkem tvrdej na jezení...
    PAULINA
    PAULINA --- ---
    SVA: ovesnou vlockovou kasi, vecer je zaliju studenou vodou (plus tam sypu i nejaky ten sezam / slunecnici / len) a rano pod tim skrtnu a za chvilicku je to hotove a i to na docela dlouho zaplni zaludek.

    BOSSORKA: za palce se chytnu, ale nechci verit, ze za to muzou kratke nohy ;-)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    PASH: Tak to já se teda za palce na nohu nechytnu, ale to bude tím, že mám dlouhý nohy nejspíš :D
    PASH
    PASH --- ---
    PASH: tak oprava., ode dneska uz se za palce na nohou chytnu...

    nejaky tip na specialitu se seitanem? koupil sem ho dneska prve., tak zacinam sbirat rady a tipy
    SAARA
    SAARA --- ---
    taky mi doma v lednicce lezi baby mungo a taky dumam dumam co s nim .. premyslela sem nad nejakou zeleninovou smesi, ale resim prave dilema, zda - li nechat naklicit, bo co.. )) nejaky tip? dikzz.)
    LILY
    LILY --- ---
    MATA: ....nebo se dá uvařit a smíchat s rýží nebo přidat do polífky nebo do zeleninové šlichtičky nebo.....
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    MATA: Mne chutná nejvíc jen naklíčený...
    MATA
    MATA --- ---
    máte někdo recept jak si upravujete a k čemu dáváte mungo? děkuju
    PASH
    PASH --- ---
    SVA: ja jim vetsinou vlocky, ne prilis sladky (nahreju panev, nasypu, osmazim dokad neni citit orechova vune a pak podusim tak deset minut. obcas k tomu dam jabka na pare, nebo rozinky), nebo kuskus apod. plus mensi polivku
    ono kdyz toho cleovek rano dela vic, tak se to jen musi zorganizovat., u duseni se nemusi stat, parni hrnec jede uplne samostatne atp...

    JANNESZ: jojo, ale za palce na nohou se zatim nechytam :D zato ten zaklon je kazdej den lepsi a lepsi!
    JANNESZ
    JANNESZ --- ---
    PASH: ja bych si teda koupila spis Kushiho.. mam ho a je to super.. a pokud se postupne vybavis jeste dalsi jeho literaturou, tak dostavas docela uceleny obraz.. nejen o strave, ze :) s DO-IN mohu jedine souhlasit a zatleskat, ze ses pustil do fyzicke napravy :D
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    SVA: hmhm já taky chleba :D Je to rychlý a navíc po kaši mám za hodku hlad :D
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    SVA: nesnidam :))
    SVA
    SVA --- ---
    PASH: teď jsem si zrovna udělala omáčku ale nemám po ruce foták, jj oba to mate pěkne, pro mne inspirace

    co tak snídate?ja jednu dobu jedla hlavne vločky, ale teď to ojebavam na chlebu
    PASH
    PASH --- ---
    SVA: danke! jen nemam tlakovej hrnec a neumim jeste delat omacky, jako to ma krasne Brozkeff
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    PASH:
    BROZKEFF: Kdo umí ten umí. :)
    SVA
    SVA --- ---
    PASH: to vypada fakt vyborne
    PASH
    PASH --- ---
    jo a to druhy je dnesni snidane. kuskus s par rozinkama a vlockama, sojovy vyhonky, nakladany zeli, mrkev a ta zelenina, co sem psal, ze jsounejspis listy horcice

    zde pak bakalarka poslana od bossorky na tema Do-In cviceni:
    http://lostpostservice.net/dl/bakalarka-doin.doc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam