RAPAL: rad, ale fotak out fo order, tze nic..
jinak recept:
500g spaldove mouky
vanicka ceresu
6- 7 polevkovych lzicek sladenky (vcera jsem nemel sladenku, tak jsem pouzil med a taky dobry - lec nonmakrobiotik).
Ceres a sladenku nechat nahrat, at se da testo dobre promackat...
ingredience smichat, poradne, at nezustavaj hrudky ceresu...
testo dame na hodinu ulezet do lednice nebo mrazaku.
vyndame a rozkrojime na tretinu a dve tretiny... vetsi cast rozvalime nebo rozmackame na plech - pouzivam pecici papir!!!, na to navrstvime nastrouhana jablka (6- 12 podle toho, jak chceme mit velkou vrstvu...) a na to nastrouhame zbylou tretinu testa jako "drobenku" (vyplatilo se mi dat tu tretinu do mrazaku, pac kdyz zacne clovek testo strouhat, rychle se zahreje a rozblemtne)..
dame do vyhrate trouby, na nakou nizsi teplotu a peceme cca 20 - 30 minut. vypneme troubu nechame dojit atd. A pozor!! dobre je pockat az buchta vychaldne, protoze se za tepla drobi a lame, jak vychladne, je v cajku...
-Jinak obecne delam vsechno od oka, tze spaldove mouky mozna pouzivam trochu vic nez pul kila a ceresu trochu min, ale nedokazu to lepe kvanitfikovat.. to stejne s pecenim (doba a teplota) + nechavani dojit.... ale imho je to celkem lehky...
PREJI DOBROU CHUT!!!!