• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SLAUGHTER: zacni, ale o to tu neslo, snazil jsem se jen poukazat na nesmyslny argument kushiho, moje pindy lze z tohoto s uspechem vynechat a druha reakce nevim na co reaguje :)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    DARJEEL: nektere argumenty ti z fleku mohu zacit vyvracet :-)...
    RAPAL: vyhanet certa dablem... A co mas proti hlenum?
    VRINDAVAN: jenze oni jedi i vnitrnosti i s obsahem...
    DARJEEL: to posledni - tak to jsi vedle jako jedle. s tim to nema co docineni..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    RAPAL:-) a-ha!!!!
    RAPAL
    RAPAL --- ---
    to byl druhej litr voe ,)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    RAPAL: jo a btw. VOLE, ten litr mlika si pak nechal v aute, kdyzs vystoupil zalaskovanej v praze a vylil se behem cesty do auta na zem a na naky veci, no mamka to byla!!! :)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    Tak a já jdu posnídat chleba a lučinu s česnekm zcela nemb :)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    SLAUGHTER: Nikdy jsem si nebyla jistější :) Chápeš spojení se zdrojem neasy ;)
    RAPAL: Mluvím o tom mlíku z olomoucké Duhy, co mi tak chutná ;)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    VRINDAVAN: vo pokrok nejde, jde o seriozni argumentaci. Klido bych byl pro, aby kushi proste zenove rekl: "cywe bez, zer to nakou dobu a uvidis." Jenze on misto toho nahazuje jalovou argumentaci, pokud mozno s podivnyma referencema na vyzkumy (aby dodal svym postup vahu?) takovejhle alogismu uz jsem od nej cetl vic a paradoxne to pak narusuje kozistenci MB systemu a duveryhodnost. osobne si myslim, ze takovyhle argumentovani vubec nema zapotrebi..

VRINDAVAN: kdyz neni zbyti, tak jasne, ale kdyz je, tak si pekne zapalime plotnu, coZ? :)

VRINDAVAN: ty kysany vyrobky a tvaroh by meli byt nejmin modifikovany temahla procedurama...
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    RAPAL: z některého mléka se vytahuje přirozený mléčný tuk a nahrazuje pročištěným rybím tukem,nepáchne. nebo spíš je to odpad z jatek,to se třeba dává i u nás do některých jogurtů např želatina atd....
    mléko tu není kvalitní.
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    DARJEEL: Stop pokroku,zpátky na stromy!!! ;o) :)

některé národy jedí syrové maso,eskimáci a tak....
    kdyby nebylo zbytí syrovinu si klidně dám. nebo bych si ho sušil jako indiání :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    RAPAL: to mas i mliko v rakousku, nicmene vapniku z neho nedostanes, ani co by se za nehet veslo (a to doslova, koukal ses za svy nehty? :)
    RAPAL
    RAPAL --- ---
    BOSSORKA:DARJEEL: si pamatuju jak sme se vraceli v lete z portugalska a ve francii sem si koupil litr mlika. to bylo naprosto nesrovnatelny s tim nasim,ani barva se nedala srovnavat. to stejny kdyz sme kupovali ve spanelsku sunku od kosti,zadnej zapařenej kekel jako tady. takze at uz to tvrdi kushi nebo ne,bezne dostupny mliko je u nas imho nepitelny,natož tělu prospěšný. nemluvím teď o mb vhodnosti,ale tady si na tom ani nepochutnám.. :(
    to mi připomíná,když už je někdo zahleněnej z mléčných a moučných výrobků,nejlepší je čerstvý kořen lotosu. nevím jak jinde,ale v brně bývá ve stálé nabídce.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SLAUGHTER: protoze zadny jiny zivocich na planete nechodi po dvou, zadny jiny zvocich na planete nema trvale vlastnictvi, zadny jiny zivocich na planete tepelne neupravuje sve jidlo, zadny jiny zivocich na planete se nestara o svoje potomky po dobu mnoha let, a blablabla az donekonecna. Kushi argument je alogicky, protoze kdyz ho pripustis, tak musis zpracovat i X tady tech dalsich kecu co sem napsal. A chodit po ctyrech a jist jen syrove jidlo by se nam asi moc nelibilo, coz? :)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    DARJEEL: Znam ho a souhlasim s nim. V cem se ti zda nesmyslny?
    BOSSORKA: A vis jiste ze POSLOUCHAS spravne sve telo? Ptam se vazne.
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    sama za sebe musím říct, že jsem ted po opravdu dlouhé době (tuším několik let) začala pít ráno kakao (sýry atd. sem občs jedla a mléko ee)... a to jak se po mlíčku ráno citím je opravdu úžasný - plná energie, dobrá nálada atd... člověk by měl poslouchat své tělo a ne věci vyčtené z příruček... až zas přijde čas, kdy budu cítit, že mléčné výrobky ee, tak je přestanu konzumovat... neb nyní si je užívám :)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    DARJEEL: o biologické nedostupnosti látek z mléka hovoří

- tělo,
    - Kushi,
    - nebo i vědecké výzkumy?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    jinak samozrejme jsou z mlecnych vyrobku kysany nejlepsi, pak jeste tvaroh, zbytek jsou jen atrapy mlecnych vyrobku a nebo jsou latky v nich obsazene biologicky nedostupne (jako treba u mlika).
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SLAUGHTER: dle mb zadne mlecne vyrobky. Argument (imho nesmyslny, ale to uz tak u kushiho byva): zadny jiny zivocich na planete nepoziva po odstaveni mlecne vyrobky.
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    PASH: dle mb jo - jakoze jsou lepe stravitelne (jogurt, kefir, lucina apod.), jinako jsou mlecne vyrobky dost sranec pro organismus. Jestli se do nich nekdy pustim, tak prave do kysanych...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    RAPAL: jj, rychleji se udelaji. osobne pouzivam tlakac primarne na obilovinky a lusteniny delam normalne v hrnci, ale asi brzy naborim sve konvence :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam