• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů
    RAPAL
    RAPAL --- ---
    co se dá dělat z lehce naklíčenýho munga? napadá mě salát,ovšem ono to je lehce nahořklý a má slupku :/
    sem podlehl v albertovi svěží krabičce @:)
    PASH
    PASH --- ---
    DARJEEL: mam pocit, ze od kushiho., . ale taky sem na sobe zatim nezpozoroval nejaky nezadouci ucinky konzumace rozmeru kreditni karty :D
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    I love heavy metal, oh yeah
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SLAUGHTER: machro, macho nebo Macho, vsechno je to frajerina s tezkejma kovama!! heavy metal, chapes? :)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    DARJEEL: machobiotika (jako macho čti máčo, ne Mach :-))
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    jeste si vzpominam, ze nas v dobrusce varovali pred rasama z ciny, ze ty by na tom s tema tezkyma kovama mohly byt podobne :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KERRAY: nektere potravinove doplnky jsou holt jen pro tvrde ceske hochy (a devcata), jak rika mickita :))) aneb "jak se dela machrobiotika!"
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    SLAUGHTER: z ceskych rybniku, to je tak na doplneni hladin rybiho spermatu a tezkych kovu :))
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    SUNRISE: doporucuji sbirat a konzumovat zabinec z nasich rybniku :-)...
    SUNRISE: neznam.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    je pomerne bezne, ze zejmena v pocatku, kdy clovek prejde na MB, tak ji i desetinasobek "doporuceneho" mnozstvi ras. rasy pekne cisti, jsouplny mineraly atd. imho treba sportovci by mohli jist mnohem vice ras, protoze maji vyssi vydej mineralu. myslim si, ze horni strop neni. sam se ridim tim, co rika moje telo. rasy jim skoro denne a taky v mnohem vyssim mnozstvi, nez je "postovni znamka" (okud to vubec PASHi mas?), klido si dam k obedovemu taliry cely platek nori :)
    SUNRISE
    SUNRISE --- ---
    LILY: To samozřejmě, jedí to po staletí... ale na druhou stranu neznám bělocha žijícího v Japonsku, který by trpěl na předávkování řasama. Což mě přivádí k otázce, zná někdo někoho, komu by ublížila přílišná konzumace mořské zeleniny? Musím říct, že poslední dobou mě tohle téma dost zajímá.
    RAPAL
    RAPAL --- ---
    SUNRISE: zeptej se spis kolik je minimální denní hodnota spotřeby řas :)
    LILY
    LILY --- ---
    SUNRISE: Mno jo, jenže pro ně je to přirozenější strava.
    SUNRISE
    SUNRISE --- ---
    PASH: Japonci denně konzumují spousty řas a nevypadá to, že by jim to nějak škodilo. Když jsem se ptala svého muže (Japonce), jak je to s tou doporučenou denní dávkou řas, koukal na mě nevěřícně, o čem to mluvím ;-)
    PASH
    PASH --- ---
    ad rasy., . s tema mam spis problem jist jen tu doporucenou davku denne (rozmer postovni znamky), pze vetsinou je toho proste nejak vic :D
    EKONY
    EKONY --- ---
    jo když je o těch řasách řeč, ta mořská zeleň, z níž se vyrábí sushi listy, jsou identické mořské řasy ? nebo to je něco jiného ?
    LILY
    LILY --- ---
    RAPAL: Všaxem si na tebe hnedla vzpomněla, když jsem to sem psala..
    RAPAL
    RAPAL --- ---
    LILY: dal bych si planktonofku :)
    LILY
    LILY --- ---
    Jj, řasy jsou mňam :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    BOSSORKA: tyjo, rasy jsou mnamka, aspon kdyz jsou dobre upraveny ,) kdyz se z nich neco rozpusti ve vode, a lusteniny tu vodu nasajou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam