nejake tipy na peceni? drzim ted uz ctvrtej den tu 7mou dietu a snazim se u toho z tech ctyrech slozek vyrabet aspon nejakej sirsi jidelnicek od polevek po pecivo... (jeste sem si rikal neco z toho opravdu hodne rozvarit na neco ala pomazanka, ci krem, ale to uz by asi chutnalo dost divne)
mam pohankovou a rejzovou mouku, plus do peciva dycky pridam lehce rozvazenou pohanku, rejzi, nebo jahly... no a dotaz., pze sem presne k tahle jednoduse slozenymu pecivu nenasel moc podrobny recepty a s pecenim nemam moc zkusenosti...
tak., aby bylo pecivo rovnomerne vysuseny a propeceny a kurka pritom nebyla zbytecne tlusta a tvrta... musim to pect na nizsi teplotu a dyl? {na kolik a na jak dlouho?}
nebo je tohle u normalniho peciva spojeny s prisadama, ktery se do toho pridavaj?
to co je na obrazku sem pek tak 45 minut na 180
za jakoukoli radu budu vdecen!! ;]