hehe, komentáře k jednomu dílu "výměny manželek", kde byli nějací makrobiotici:
"Nemám nic proti zdravé výživě, ale nic se nemá přehánět. Nechápu, že můžou říkat, že ta jejich strava je super když celá rodina vypadá jako by právě vyšli z koncentráku. Takhle si teda zdraví nepředstavuju. Tý ženský je mi teda fakt líto"
"Jako ten makrouš byl hroznej, vyzáblej z toho zrní.."
"Hlavně bych řekla, že si spousta lidí uvědomila, že nejlepší je zlatý střed. Ani zrní, klíčky a hledání tukových minioček v polívce,ani slanina na rohlík, buřty pro malé děti apod. My jsme si doma řekli, že vlastně jíme dobře.
jinak ta rodinka vypadala fakt jak kdyby rok nejedli pořádné jídlo. Mylsím, že ten makro taťka tím žil až moc, děti byly takové mdlé a hubené a vypadaly nezdravě.
Paní mi přišla taková afektovaná, že všechno moc citově prožívá a libuje si v gestech (chci být dokonalá, ale nejde mi to - o to se normální sebevědomá ženská ani nesnaží). "
"Ten makro- mikro taťka byl fakt otřesnej! Tuhle přednášku by mi dal jednou a šel by! To bych tomu mýmu dala na talíř jen jednou a šla bych! Nebo by šel on, ale na jídlo do hospody!"
"taťka - magor, mamka - myslím, že fajn ženská nebýt toho magora, která se přizpůsobila manželovu životnímu stylo, děti - nic jiného jim nezbylo, když jim to cpali od malička, přišli mi jak těla bez duše, kde je postavíš, tam je najdeš. To asi měli tou stravou, nebyli po ní agresivní, jak řekla ta paní Asi seděli jen na zadku doma, žádní kamarádi, diskotéky, prostě nic. "
DACHAU POWER!!