Myslím, že to je zajímavá změna auditka...
Moje tělo po pár letech začalo říkat, že mu něco chybí, že je nějak nespokojené a tak jsem začala jíst zvěřinu, hovězí několikrát měsíčně (1-2x), víc ryb a párkát měsíčně vejce. To bylo spokojené a cítila jsem se dobře. Průšvih nastal s kořením, přímo s chillipapričkami, které jsme jednu dobu využívali hojně nejen jako léčivo, ale také jako silné koření, to bylo tělo opět v nerovnováze, pochopitelně, takže chilli jsem musela ze stravy eliminovat a nechat jej jen jako léčivo.
BTW.
Podobně agresivní je taky kari, pepř atd., takže problém se najíst někde mimo domov furt trvá, přestože sice je všecko kolem vege, vegan a já nevím co ještě, je to přehnaně kořeněné, přesolené, chuť se vytrácí a skovává. A času je kolikrát málo, takže se jdu najíst do restaurace a to se pak cítím jako chudák, jídlo sedne výjimečně. Po těch letech se nic moc nezměnilo...
Nebo spím a vyskytla se někde nějaká zajímavá pražská restaurace?
Občas vařím brzo ráno, což mi někdy prostě vadí.