• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů
    KAREN
    KAREN --- ---
    SCHWEPZ: aka rozbij prasatko?;)
    ... navic olej svou konzistenci neni vhodnej uplne do vseho.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    KAREN: olej z dýňových semínek?
    KAREN
    KAREN --- ---
    makrobio hratky za tri tisice: jakej tuk pouzivate do vanocniho cukrovi apod.?
    olej nemam rada, ten palmovej "zazrak" je temer ve vsem - zajimalo by me, odkud se bere ten v Alsanu - tak zbyva kokosak? mate s nim nekdo zkusenost do lineckyho apod. nebo pouzivate neco jinyho?
    MARTIN_KOHOUT
    MARTIN_KOHOUT --- ---
    AKHIBARA: no tak ne vzdy ma clovek tu moznost, si v zime extra vic pospat... :D
    AKHIBARA
    AKHIBARA --- ---
    MARTIN_KOHOUT: Je dobry se v zime nakopavat? (ja se spis zakopavam k zimnimu spanku:) )
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Jídlo je větší tabu než sex, říká autorka filmu Cukr blog | Kultura | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...a-autorka-filmu-cukr-blog-piv-/kultura.aspx?c=A150323_130221_ln_kultura_hep
    MARTIN_KOHOUT
    MARTIN_KOHOUT --- ---
    cim se takhle zacatkem zimniho obdobi nejvic nakopavate?
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ITCHYHEAD: tak ono každej má jinou defaultní rychlost a voda je trochu hyperspeed...
    VODA
    VODA --- ---
    DARJEEL: jj, prapůvodní konzistence, u které začínáš a zase se k ní vrácíš:) a navíc různý kombinace luštěnin a zelenin v téhle konzistenci jsou extra lahodný
    ITCHYHEAD
    ITCHYHEAD --- ---
    VODA: tojo, myslim ze prave to by meli ucit na kurzech vareni; jak v kuchyni pracovat efektivne.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    KOCOURMIKES: ani adzuki nápojem?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    makrobiotika je vyborna vec. i jako prevence. vylecit tim rakovinu ale nezkousejte.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    VODA: madam mixer v prvni kuchynske linii!! :-)
    VODA
    VODA --- ---
    ITCHYHEAD: dobroty to jsou a dík:)! možná to vypadá složitě, ale zase tak moc náročný to není. Příprava nezabere víc jak 45 minut, když přemýšlíš trochu dopředu.
    ITCHYHEAD
    ITCHYHEAD --- ---
    VODA: tybrďo, to jsou dobroty!
    VODA
    VODA --- ---
    pyré z azuky a červené řepy, kulatozrnná rýže s shitake, čínské zelí s tempehem, salát, pickles brokolice květák


    tofu vařené s daikonem v shoyu, zázvorové šťávě s shitake, kulatozrnná rýže, pyré z máslové dýně, pickles z ředkviček, salát


    kamut, pyré z azuky a dýně, restovaný celer, napařený kadeřávek, pickles zelí mrkev cibule


    noky, pyré z petržele a cibule, sojanéza, tofu s mrkví, salát z čínského zelí, květákové pickles
    ITCHYHEAD
    ITCHYHEAD --- ---
    Jednoduse, ale na ctyri hodiny sily jak drak:

    ITCHYHEAD
    ITCHYHEAD --- ---
    VODA: ok zjistim a kdyztak pomerove upravim. Dam vedet v poste co dal
    VODA
    VODA --- ---
    ITCHYHEAD: pro mě prosím 50g, jestli je dávkování klasický - cca 2g na 1kg soji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam