Panstvo, děkuji Vám za vaše moudra, rád se z nich poučím. třeba příspěvek LURY to dost ovětluje" byli jsme s manželem vegetariáni několik let" ...tak to je slečno mýlka vy jste nebyli vegetariáni, vy jste jenom nejedli maso což je docela podstatný rozdíl...ale nevim jestli chápeš co tím míním? nejíst maso není implikace vegetariánství.
GHOSTDOGG: míněno bylo že každý má nárok na to co mu patří- nebudu říkat že jde o zvířata v případě že si je dá k obědu lev. nebo sem z jiný planety ?
Milucha ani komentovat nebudu, ten mi výlevy píše přímo do pošty...koukám že sem fakt zahrál na dobrou strunu.
Ale je to fajn. Dneska sem se projel ráno v metru a když vidím co je kolem,je mi uplně jasný že tahle netolerance tu má svoje hluboký kořeny a který se tak snadno nepodetnou. A čím víc se bude žrát maso tím víc budou lidi přebírat ty negativní vibrace, budou zachmuřenější a nenávistnější k čemukoli co by se chtělo vymezit proti tomu a taky budou podle toho vypadat a jednat.
Tady se ještě bojuje slovy, ale kdybych si tohle dovolil říct v zemích /nejmenovaných/ tak mě ukamenujou nebo umlátěj klackem...a naopak jsou zas kultury ušlechtilejší...