• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    Panorama super mohu jen doporucit...;)
    KVJETINKA
    KVJETINKA --- ---
    EM303: moc díky, jestli se někdy rozhoupu a podaří se dám vědět :)
    EM303
    EM303 --- ---
    KVJETINKA: tady je web page: http://www.panoramahotelprague.com/wellnessandfitness?l=1
    jinak jsem platil vstup 400kč za 2h a byla to sauna + bazén.
    je to v nejvyšším patře toho hotelu, takže výtahem nahoru a tam je hned recepce toho "wellness"
    jestli to vysleduješ dej vědět, to bych tam asi i zašel zase:)
    otevřeno od 6:30 do 22h..
    KVJETINKA
    KVJETINKA --- ---
    EM303: můžu poprosit o nějaký bližší info o sauně (jak se tam dostat - recepce hotelu?, kolik stojí, jaká je otvíračka..) mám to blízko, asi bych to někdy riskla.. pravděpodobně se bude dát vysledovat doba kdy tam ty cizokrajný bastardi nebudou otravovat.. :)
    SILFVERSTIERNA
    SILFVERSTIERNA --- ---
    nevim jestli to tady uz zaznelo, ale myslim, ze jedna z nejlepsich saun v Praze je v hotelu Step (http://www.wellness-hotel-step.cz/wellness.php). Celkem fer ceny, 4 sauny, bazenek..no neberte to za dve kila!
    LITROP
    LITROP --- ---
    Sauna dnes vinohrady sokol přidá se někdo
    SITH
    SITH --- ---
    MYSKAZBRISKA: aquapalace a jeho rituály jsou super, jen je potřeba vybrat dobrý čas, aby se odfiltrovali rodinky s dětma

IF_: co hotel Sport na Balabence?
    LITROP
    LITROP --- ---
    MYSKAZBRISKA: no ja bych zasel kl dnes vecer jinak celkem jedno
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    EM303: Souhlas, mám stejnou a i horší zkušenost.
    Hotelový hosti nedodržují saunovacu rituály, ale když tam jsi, když tam nejsou, je to super.
    Ještě bych dodal,že pánská a dámská část sauny, bazenku a všeho je úplně oddělená.
    EM303
    EM303 --- ---
    Sanua v Hotelu Panorama.

Pro mě zklamání. Sice tam je bazenek s ledovou vodou i sprachy, ale je tam na můj vkus příliš "turistů" a výletníků, kteří nemají sebemenší ponětí jak se saunuje. Pro mě never more.
    Jinak je tam i bazen s nádherným výhledem na celou prahu, ale ten je malý (10x4.5m)...takže taky nic moc...má to podle mě smysle jen pokud by tam vubec nikdo nebyl..což se ale prý stává...
    Je to v nejvyšším ( patře) Hotelu Panormala - Pankrác
    LITROP
    LITROP --- ---
    MYSKAZBRISKA:
    PSYCHOPATICK: a dalsi co dat ten srazek v ty sokolce na vinohradech je to tam prijemne a da se i dobre posedet
    IF_
    IF_ --- ---
    Diky zkusim!
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    MYSKAZBRISKA: zajimavy napad....
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    IF_: jak pise Litrop sokolka www.isauna.cz chodim pravidelne ted maji oteviracku nedele, pondeli, ctvrtek, ktery je nejlepsi chodi nejmin lidi...
    LITROP
    LITROP --- ---
    Co sauna na vinohradech v sokoloovi sice ma taky letni otviracku ale da se domluvit nejakej termin
    IF_
    IF_ --- ---
    Olšanka má teď přes prázdniny jen v úterý a středu, nevíte o nějaké alternativě (podobné sauně)?
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    EM303: zaviracka v 21h? skoda.. jinak dik za info:)
    EM303
    EM303 --- ---
    SLUCKER: já tam byl v neděli od 18:30 do konce a bylo nas tam cca 5 lidí, takže nikdo v zasadě:)
    celkové hodnocení 8 z 10 ( plnej to nemá protože zavíračka ve 21h je v dnešní době mimo realitu a taky proto že tam neni bazenek, což při té velikosti je fakt škoda..)
    SLUCKER
    SLUCKER --- ---
    EM303:
    Zajímavé, díky, taky jsem si toho před nedávnem všiml, kolik bylo lidí?
    ...a závěrečné hodnocení?
    EM303
    EM303 --- ---
    EM303: Metropole Zličín:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam