• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASUCEKSaunování - [ sauny, parní, suché, infra...saunujete taky? ]
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NAVARA: předpokládám, že na to potřebuju teplé ponožky a kulicha :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    THAIGRR: řekni wim hof, ale tak, aby ostatní neřekli ožralý násilník..... hm.... kontrastní terapie :-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MAR_TINA: Nebylo to špatný, nemělo by se to tedy střídat se saunou, ale jinak prostě chodíš do kolečka - tu zimu si ve finále ani neuvědomuješ, krom rampouchů na nose :)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    NAVARA: A v plavkách k tomu...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mám zaplacený lázeňský balíček a je v něm i pobyt v krykomoře.
    Máte někdo zkušenost? Jaký zázrak na svém těle mohu očekávat?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    THAIGRR: Hipsta název pro saunu se studeným bazénkem?
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    narazil jsem na tohle, znáte to? je to něco zvláštního, nebo jenom "hipsta sauna s příběhem"?
    About — Metronome Recovery
    https://www.metronomerecovery.cz/about
    teď o víkendu hodina zdarma na zkoušku, jdu to zkusit zítra (sobota) od 18:00, případně to ještě můžu trochu posunout, kdyby se chtěl někdo přidat v jiný čas

O víkendu 23. a 24. 11. otevíráme dveře všem, kteří chtějí vyzkoušet sílu kontrastní terapie na vlastní kůži!
    Přijďte zdarma vyzkoušet unikátní kombinaci sauny a otužovacích van a připomeňte si, jaké to je cítit se znovu naživu.
    Zarezervujte si svůj čas využití kontrastní terapie předem, abyste měli jistotu, že pro vás bude volné místo.

Kdy?
    Sobota, 23. listopadu 11:00 - 20:00
    Neděle, 24. listopadu 15:00 - 20:00
    Kde?
    Metronome Recovery, U Zvonařky 2589/7A

S sebou plavky a ručník, nic víc nepotřebujete.

Proč kontrastní terapie?

Lidské tělo je skutečně úžasný nástroj. S více než 100 000 km cév, 206 kostmi a 650 svaly je stvořeno k pohybu a přežití v těch nejnáročnějších podmínkách.
    Dnešní moderní život, který mimo jiné trávíme v pohodlné tepelné bublině, otupuje tuto přirozenou sílu a oslabuje naše tělo. Jsme unavení, vystresování, špatně spíme... Víme, že nám něco chybí, ale nevíme, co přesně.
    Kontrastní terapie v Metronome Recovery dá vašemu tělu tolik potřebný impuls a znovu zažehne váš vnitřní oheň, odplaví stres, vyčistí vaši pleť, zlepší váš spánek, a díky vyplaveným "hormonům štěstí" od nás budete odcházet s úsměvem od ucha k uchu.
    Vystupte z komfortní zóny a připomeňte si, co to znamená cítit se skutečně naživu.
    Po celý víkend vám budou k dispozici naši zkušení instruktoři, kteří odpoví na všechny vaše otázky a rádi vás v případě potřeby provedou vaší první ledovou koupelí.
    Vezměte s sebou kamarády a podělte se s nimi o trochu toho horka i chladu! 🧊❤️‍🔥
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    Ahoj, nemáte prosím tip na saunu v Praze, která by byla bezpečná pro člověka, co je aktuálně o berlích? Největší riziko je uklouznutí ve sprše a mám neodbytný pocit, že jsem někde byla v sauně, kde měly sprchy jinou podlahu, než klasickou dlažbu. Díky dík!
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    SPIKE411: Skvělý. Já třeba chodím do sauny relaxovat. Takže velkoplošnou televizi s běžícími televizními zprávami v Japonsku jsem fakt nepochopil :-)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    New card game makes Japan’s saunas even steamier | SoraNews24 -Japan News-
    https://soranews24.com/2024/11/21/new-card-game-makes-japans-saunas-even-steamier/
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Jen avizuji, že můj dotaz směrem ku small talk v brněnské sauně je stále aktuální :)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SITH: Omlouvám se, já to nakonec dneska nedám, leda později, až tak od osmi třeba, musím něco zařídit doma.

Jinak mám čas tenhle týden út-pá a spíš tak od šesti, v pátek dřív (a o víkendu uvidím).
    SITH
    SITH --- ---
    SPIKE411: Spot jako minule, kolem páté? snad mě provoz na silnicích pustí
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    THAIGRR: Aha! Dík, to jsem nějak celou dobu úspěšně přehlížel.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    SPIKE411: Kayak ma pondelky zavreno
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SITH: A to bych možná i šel. Film v Aeru jsem už viděl, jakkoliv je skvělej a všem ho doporučuju. :)
    Zase nějaké Podolí? Nebo Kayak?
    SITH
    SITH --- ---
    SPIKE411: já až pondělí po práci
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Někdo do sauny dneska?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Niekto tip na saunu Strakonice/Příbram/Písek prosím.
    XARGH
    XARGH --- ---
    JADR: byl jsem saunu Dejvice testnout a spoko. Je to tam malý, ale útulný a vede to prima ženská, co i masíruje... Vstup 240,-
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam