jdu si sem pro uklidneni, jestli nejsem nahodou hystericka, pripadne pro radu :)
syna jsem kojila doted 20 mesicu a kojim i po narozeni mladsi, je ji tedy aktualne sest dni.. kojim ho jen tak dvakrat denne na moment a pred spanim vecer..
ale! nase mala Josefina je proste proti nemu nesavec.. nevim, zda si to jiz nepamatuju, ale na sestidenni miminko mi to prijde ze vetsinu casu spi a musim ji na kojeni budit, coz by bylo ok.. ale po trech az peti minutach u prsa usina.. mam nastudovanou techniku, pauzu v brade, slysim jak polyka, ale proste se prisaje, parkrat cucne a bud kouka a prd nebo za chvili zase podudla, no a takhle vetsinou maximalne kojim pet minut..
pak se ji snazim budit a zase tak tech pet minut vydrzi.. pocuranych plen i pokadenach mame dost, jen mi prijde ten interval prilis kratky.. nechavala bych ji se kojit kdykoliv to jde, ale vetsinu casu pres den i v noci spi..
tak budim cca po dvou hodinach, kdyz je naahodou vzhuru hodinu tak furt nabizim.. meli jste nekdo z pocatku taky takoveho klidneho novorozence ktery dost spal? k pediatrovi jdeme az v pondeli, tak jsem zvedava kolik pribere..