FIFAJZ: no jako zatim jsem to konzultovala se dvema (u karlinskyho tunelu a na ohrade, nevim presne, jak se jmenuje, ale takova ta 24 hodin pohotovost) a oba mi rekli, ze neni ve stavu to dat. o inhalacni narkoze ale nepadlo slovo... ten pan veterinar mi rikal, ze bych mela pockat minimalne pul roku az trochu posili a ze by pak byl za to vyndat celou mlecnou listu, ale ze to je minimalne na nekolik hodin siti a pak treba za nejakou dobu druhou. nicmene ze je to velky zasah do organismu a ze neruci za nic, ze by ji mozna nechal dozit tak, jak je, ze ma zkusenost s tim, ze starsim fenam se ten zakrok treba udela (pripadne kastrace) a pak umrou na neco uplne jinyho a clovek pak lituje, ze jim otravil posledni mesice zivota nesmyslnou bolesti.
tak nevim, na druhou stranu milada je fakt cim dal tim lepsi, ma chut k jidlu, raduje se ze zivota, sice hodne spi, ale ma rada i prochazky, micky a piskoty, tak si myslim, ze by tady jeste nejakou dobu byt i mohla, starka.
ZMYJKA: no a mas nejakej tip? ja mam docela dobrou zkusenost s veterinarni klinikou na zahradnaku, sice je draha jak blazinec, ale prisli mi tam fakt profi.
TAPINA: no mne prave rikali oba veterinari, ze ho ted nejak prestali vyrabet, kazdopadne ho nemeli na skladu a mam to zkouset sehnat nekde jinde. ona jako nema klasickou falesku (nedela si stenatka a tak) jen proste ji tece to mliko, ponevac patrne vetsinu zivota kojila.