Řeším s vetem, takže hnát mě tam nemusíte :)
ale dotaz: čuba zničehonic předevčírem večer přestala našlapovat na nohu, přes noc už skoro nespala, nebyla schopná si tu tlapku nikam odložit, kvílela, při náhodném doteku fakt vyjekla. Včera ráno jsem s tím fičela na veterinu, odmyslím-li si část zvukového projevu, páč na sebe trochu hysterická je, tak ji to bolelo fest, jde o 3. prst na pravé zadní noze, veterinář jí to prohmatával - já se totiž bála nějak naštíplé kosti, prý ne, že na kost nereagovala, jen na tlak na polštářek. Měla to jen velmi lehce oteklé, nenalezeno žádné vnější poškození kůže, není tam žihadlo, ranka, odřenina, prostě nic.
Dostala antiflogistika a něco proti bolesti. Měli jsme jít na kontrolu v pátek, že je to nejspíš zánět a počkáme, jestli se tam udělá absces a provalí se. ALE.
Ale pofičím na veterinu opět ještě dneska - během včerejška a noci na dnešek jí to oteklo jak papuč, sice přestala být hysterická, takže si na to nechá kouknout a zvládne i podržení a doteky té nohy, ale zcela evidentně má napuchlý komplet celý 3. prst.
Nesetkal se náhodou někdy někdo z vás s něčím podobným?