Ahoj. Tak se jdu poradit tentokrát já. Vzali jsme si v létě z Dogpointu pejska Karlíka. Cca 6 let. očkovaný, odčervený. Je príma, jen má čas od času průjem. K jídlu dostává výhradně grancle (dřív toho měl víc, ale snažím se poslední měsíce eliminovat vše, co by mohlo průjem způsobovat).. Vypadá to tak, že je třeba 3 - 4 týdny naprosto v pohodě, bobek pevný a pak najednou (aniž by třeba dostal něco jiného k jídlu) má jeden den průjem, že s ním běháme co 3 hodiny. Ke konci už je to jen taková hnědá voda. Ten den nedostane k jídlu nic, druhý den uvařím rýži a další den se vrátí ke granulím a zas je všechno v pohodě. Je aktivní, netrpí bolestí, apatií, ničím neobvyklým.. A já nevím, jestli to je normální, nebo bych s ním měla dojít na veterinu. Bydlíme v centru, je mi jasný, že v parku olíže plno hnusů (pro něj jistě vysoce ceněných a zajímavých :D)..
Jde mi o to, že jsem vyrůstala na vesnici, kde se nějaký průjem u psa moc neřešil. Hlavně byla zahrada a ani nebylo reálné, sledovat každé psí vyprázdnění. Ale jak teď žiju v bytě, tak mám toho psa furt na očích a mám pocit, že je něco špatně..
Díky za vaše rady a zkušenosti.