• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLIPDemokracie
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    XCHAOS: samozrejme, pri zasahu se tak lekne ze ho v jeho 25 trefi nejaky kolaps. Inu...zacinaji nam demokraticke pomery ruskeho typu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Nicméně je to velice dobrá výstraha všem podobným narušitelům: pokud budete lézt kam nemáte, tak můžete snadno zemřít bez cizího zavinění :-) samozřejmě, je to i dobrý precedens - samozřejmě se může stát, že bez cizího zavinění zemře nějaký notoricky známý internetový kecálek-rejpal, se sklonem nadměrně do hloubky analyzovat veřejné dění... to se pak nikdo nesmí divit, že.. :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KAILASH: Na místo okamžitě vyrazila hlídka, která se mladého agresivního muže pokoušela pomocí chvatů zadržet a nasadit mu pouta. Přitom muž zkolaboval a zemřel. "Podle mých informací muž zemřel bez cizího zavinění," řekla mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

    To je opravdu velmi nezodpovědné, sám od sebe zkolabovat, pokud se vás někdo pomocí chvatů snaží zadržet. Řekl bych přímo podlé... :-)
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Při zásahu ochranky zemřel v prezidentském zámku v Lánech muž -
    Muž zkolaboval a zemřel. "Podle mých informací muž zemřel bez cizího zavinění," řekla mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

    http://www.novinky.cz/clanek/134920-pri-zasahu-ochranky-zemrel-v-prezidentskem-zamku-v-lanech-muz.html

    Nova forma demokracie? Opili vytrznici kolabuji a umiraji sami od sebe. :-))
    LYKANTROP
    LYKANTROP --- ---
    KAILASH: Demokracie neni posvatna krava, ale predevsim zpusob distribuce moci. Ja doufam, ze se tu ludru podari za pouziti vsech dostupnych demokratickych prostredku co nejdriv dostat od koryta. To, ze bylo potreba novelizovat zakon jenom kvuli tomu, aby ji udrzeli v kresle pripada na povazenou pro zmenu me ;)
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Demokracie se snad jeste chvili bude u nas drzet:

    http://www.novinky.cz/clanek/134472-ministr-se-zalobou-na-sefku-nejvyssiho-soudu-brozovou-neuspel.html

    Doporucuji precist dole uvedeny chronologicky seznam stvanice na Brozovou.
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    LYKANTROP
    LYKANTROP --- ---
    KLIP: Hele, jeste nez budu mit cas dat dohromady nejakou souvislejsi odpoved, chtel bych se te zeptat, jestlis byl volit.
    KLIP
    KLIP --- ---
    LYKANTROP: lépe řečeno ji já jako platnou neuznávám, pokud nebyla přijata referendem nebo plebiscitem
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    LYKANTROP: no jestli mas chut muzem postupne dokumentovat jak se odmeny a tresty budou vyvijet...
    LYKANTROP
    LYKANTROP --- ---
    XCHAOS: Banan za obranu ustavy by byl jiste ozdobou tohoto fora ;)
    LYKANTROP
    LYKANTROP --- ---
    KAILASH: To jsou trochu silny slova, ne? Pochopil jsem, zes ve volbach fandil asi spis Svejnarovi, ale jeho volitele jsou taky pekna parta krivaku - vubec bych se nedivil, kdyby si tu munici v dopisech posilali mezi sebou navzajem. Podobnejch podrazu na ODS uz totiz CSSD zkusila za dobu svy existence nekolik.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LYKANTROP: bacha, KLIP je moderátor tohohle klubu... :-)
    LYKANTROP
    LYKANTROP --- ---
    KLIP: Co to meles?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KAILASH: jo, to je velice trefně řečeno... :-)
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Mafie vyhrala a zacinaji se rozdavat odmeny a brzy urcite i tresty:

    http://www.patria.cz/Zpravodajstvi/1156643/prezident-jmenuje-viceguvernerem-cnb-mojmira-hampla.html
    http://www.libinst.cz/stranka.php?id=34

    V tomto pripade jiste nizky vek neni pro VK prekazkou, uprimne receno asi kazdy vi ze rozhodnuti nebudou vychazet od "mladeho a dynamickeho" bankere ale od famiglie.
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Demokracie je , že střední třída zaplatí fungování systému, který zaručí, že masa chudých neokrade 10% bohatých.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LONESTAR: Cituji z článku autorovu metaforu: IQ4 = reaguje na světlo - to je husná diskriminace - to jsou jako všichni naši nevidomí spoluobčané úplně blbí, nebo co ? byl autor někdy té zatemněné kavárně, kterou provozuje sdružení Světluška, teď nevím jak se jmenuje ?

    Co se obsahu článku týče - s tou nejednoznačností souhlasím, ale jinak české heslo na Wiki je v podstatě tautologické (pro ty, kteří neutrpěli vzdělání od nějakého VŠ tautologa: vždy platné), protože předpokládám, že v demokratické společnosti pouze lid může demokraticky definovat, co to znamená "důstojný život". A ruská odluka státu od církve nebo tvůrčí svoboda mě přijdou docela zásadní, popravdě... škoda, že současné ruské zřízení je jen těžce průhledná parodie na demokracii, protože ústavu si zjevně napsat umí.

    S tím, že demokracie je v zásadě pouze buzerace menšiny většinou., samozřejmě nelze nesouhlasit - ale troufám si říct, že by to šlo sdělit i sofistikovaněji a kultivovaněji - tzn. např. tak, aby tomu ta většina nerozuměla, a nemohla se bránit.

    Já každopádně odmítám patřit ke stejné menšině, jako autor tohoto článku - a pokud se chce v něčem dohodnout na společném postupu s MOJÍ menšinou proti té hnusné většině, tak se mnou bude muset zahájit nějaká seriózní jednání... a ne takhle povšechně tlachat na nějakém obskurním Neffově blogu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam