Nejméně 24 hodin jsem se nedostal na internet ani k přidání svého názoru k volbám těsně před uzavřením voleb i po uzavření ...takže ( ani jsem nečetl zdejší komentáře "chytých" )
Takže : jak se Vám líbí porážka pravice ?, kterou jsem avizoval a děsně si jí přál ? - - Pokud si tu někdo myslel, ( a byli to téměř všichni zdejší snílkové ) , že boháči prostřednictvím ODS či Kaluska zvétězí, a tím pádem bude pro ně další nové období hajzláren, či "daňový ráj", ráj pro zloděje, podvodníky, šlemináře, korupčníky, podváděče při zakázkách a.. a prostě miliony podob všechmožných švindlů a sviňáren ochuzujících celou společnost, jaké zeměkoule dodnes neviděla, ( česká kotlina je v tom nenapodobitelná...navěky ) , tak se tito hošánkové spletli. Nepochopili, že chudý lid ( blbý lid, neznalý lid, nevzdělaný lid, zbídačený lid ) má více moci v demokracii než ti zatracení ( zasr*ní ) milionáři a miliardáři nenažraní a že jim nepomůže volit pravici, pokud oni - zbohatlíci nepochopí, že je nutný kompromis mezi bohatstvím a chudobou. Bude-li chudoba nad únosnou mez, ( kterou oni vyrobili a kterou si přejí ) , pak ve vplbách bohatí nemají šanci.