JIKE: Mám 80/20, doma na to kouknu a zkusim vyměnit vatu, každopádně už mě to sere, mám ještě Stick V8 a pohoda nic nemusim řešit jen vyměnim hlavu a nazdar, chtěl sem nějak naučit pracovat se spirálkama a myslel jsem že to bude easy, že tam bude víc chuti a mraků, koupil sem si k TFV12 RBA a hodil tam předmotaný GeekVape Fused Clapton 24GAx2 + 32GA což startovalo nechutně pomalu a uplně mě to točilo, každopádně jsem to tam nechal ale 4 dny potom když jsem tam zkoušel dávat ty notchcoily tak ty geekvape byly uplně černý.
Nevim jakou maj spirálky životnost ale evidentně byly v kopru, tyhle notchcoily včera v pohodě a dneska zase k hovnu. Mám objednýho Predatora a Avocado 24 tak doufám že budu schopnej to vyřešit tak abych byl spokojenej, aby jel minimálně tak jako V8. Můj cíl je prostě jet rychležhavící dual coil SS na TC a nejlíp bez motání spirálek... proto jsem zkoušel notchcoil, nevim ale jestli neni nějaká lepší možnost. Možná sem ty notche spálil protože vim hovno jak si TC nastavit nebo nevim už. Zatim spíš starost než radost.