• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Tak zpravy TV prima jsou obecne plne naprostych nesmyslu, nejspis jeste do vetsi miry nez u ostatnich stanic, je to v podstate ten nejjednodussi senzace rozdmychavajicic bulvar a jako takovy ho nikdo s IQvetsi nez cislo bot nemuze brat vazne... i kdyz bohumzel tech lidi co nejspis to IQ maji mensi nez to cislo bot je porad dost. Tak snad alespon kdyz vaperi budou kvuli tomu Prime delat problemy tak si priste najdou neco jineho. Nicmene jedna vec se kterou s Godwinem nesouhlasim a to je to ze bych byl nejak vyhradne moralne proti mladistvym konzumujicim alkohol, vapujicim a kouricim, no dohaje to bych byl ale stejny pokrytec jako vsichni co tohle rikaji protoze ted jsme dospeli ale na rovinu v kolika jste zacali pit, kourit, hulit travu? Vsadim se ze to u 90% nebylo v 18ti. To ze bude omladina vapovat nulku je to nejlepsi ceho muzeme dosahnout a kdyby meli zakonodarci a hlasite huby v sobe vice zdraveho rozumu a mene pokrytectvi tak vapovani beznikotinovych naplni povoli treba od 15ti protoze vam mohu zarucit, ze by to dramaticky snizilo pocet mladistvych kteri zacnou kourit pyro a budou ho kourit do 30ti kdy si nakonec uvedomi ze z toho maji hromadu zdravotnich problemu protoze uz se najednou neciti tak uzasne nesmrtelni.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    Godwinova reakce na Zprávu FTV Prima na vaping
    https://www.youtube.com/watch?v=rKinZbpUelw&feature=push-u-sub&attr_tag=XRvXHAdAE7wPWZWh-6


    25. 6. 2017 ZPRÁVY: Nebezpečná zábava: Děti si pořizují elektronické cigarety | Prima
    http://prima.iprima.cz/.../25-6-2017-zpravy-nebezpecna-zabava-deti-si-porizuji-elektronicke-cigarety
    JIKE
    JIKE --- ---
    NEX28XZ: od toho tu je tento klubik :)
    Skrabani muze byt taky hodne vecma, liquidem, jídlem a i mnozstvim vaty. Muze i vzhledem k tomu. A to je nejdůležitější jak velky kousky výparu ten drat dela (jeho tloušťka a taky povrch) více vypálené mají prilnavejsi povrch coz je spatne a Liquid se na nich jinak vypařuje a pripaluje. Kdysi jsem to vysvětloval v jednom videu co uz neni ale vypadlo at by se mělo pouze do nějakých cca 700*C coz je temné ruda u kanthalu a do 600 u nichromu. Nerez taky ideálně do tmavě ruda. Pak záleží na tloustce čím tlustší tim menší povrch pri zachování stejného počtu otocek. Osobně i teplota bych řekl pri zhaveni kor u nerezu tohle muze delat (vyšší) na to je dobrý TC. Nerez ma rychlejší nabeh na vyšší teploty. Jednoznačná odpověď neni.
    Vypalování ano ale jen v mezích. Nichrom s tim opatrně neni idealni ale za me z hlediska chuti i rychlosti zhaveni snad nejlepsi co jsem mel na Clapton sanci testovat. Vypalování jo ale do tmave ruda. Protože i tam pak vznikají (i na nerezu i kanthalu) škodlivé látky pri vyšší h teplotách. Často se to pozná ze mění barvu(takovy bílo šedý povlak) a ztrácí neprilnavost. Ja osobně mam skrabani v rámci mezi docela rad a potřebuji ho, takze tohle moc neřeším.
    Spis bych u toho nerezu asi řekl ze mas moc vysokou teplotu, nebo je někde v pripade otocek u sebe někde hot spot. Často to je i moc vaty i kdyz dobre saje. (Ale co bych videl ze jiný drat a build jinak vypařuje a kor single a diky tomu to nemá tu chuť kterou by jsi chtel) tedy mas mnohem menší po ruch než na claptonu. Musel by jsi na nerezu dat více otocek aby jsi se alespoň trochu přiblížil claptonu. A take se mnohem více hreje na středu cívky a to muze způsobit to co říkáš.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    NEX28XZ: Muj nazor je, ze vypalovat vzddycky, I kdyz pokud mas spaced coil tak teoreticky by to nemuselo byt treba pokud je to slozitejsi drat muze se ti tam udelat hotspot stejne jako pokud nemas treba poradne dotahlej sroubek nebo naopak si ho pretahl tak ze se drat moc deformoval muze se ti udelat hotspot u zakladly, neni treba zhavit to do ruda, zvlast u levnejsich clonu hrozi ze tam vyrobce narval nejakou levnou alernativu peeku ktera ti tu teplotu neda a u RDTA zas musis byt opatrny pokud nesundas na vypalovani sklo protoze by ti snadno teplotou mohlo prasknout. Ale duvod k tomu alespon jednou tu spiralku nerozzhavit neni, naopak tak se navic zbavis vsech necistot a mastnoty z rukou ktera se tam dostala kdyz jsi tu spiralku delal a usazoval. A pak samozrejme cisteni vypalovanim pri kazde vymenene vaty je samozrejmost, zvlast slozitejsi spiralky ani jinak vycistit nejdou.

    Co se tyce nichrome osobne ho vypaluji take a z recenzentu ktere sleduji pouzivaji skoro vsichni nichrome a vsichni vypaluji, je to hlavni duvod proc se nichrome uchytil zatimco ni200 se pouziva maximalne v hlavach. Spiralka co nejde vypalit je spiralka na jedno pouziti a spiralka na jedno pouziti je na nic.

    Nichrome prave testuji v Reload RTA a chutove velky rozdil nevnimam, mozna az se objevi slozitejsi nichrome draty, zatim mam jen klasicky clapton zatimco u ka1/ss jsem uz zvykly na alieny a juggernauty. Ale jak jsem dneska uz rikal Hrebikovi pri motani vlastnich nichrome spiralek jsem objevil jeho velkou nevyhodu - je hrozne krehkej, jednu spiralku jsem zlomil pri motani, druhou jsem musel nakonec zkratit protoze se ulomila nozka pri dotahovani sroubku, s nerezem a kanthalem se urcite pracuje lepe. Kupovani hotovych spiralek bude asi trochu jednodussi, ale porad se muze pri manipulaci zlomit, zvlast tomu kdo si jako ja rad hotove spiralky jeste doupravuje na miru atiku. Na druhou stranu dal jsem to na VV mod a citim urcite zlepseni v pomeru odpor - vykon potrebny k zahrani, rychlost nabehu a udrzovani tepla. Hodim to dneska na DNA pro nejake presnejsi mereni a jsem zvedavy.
    NEX28XZ
    NEX28XZ --- ---
    Mám pár doatzů jestli neva. Potom co jsem měl dual kanthal clapton jsem si namotal 24GA nerez a zdá se mi že škrábě, vata saje v pohodě, spirálky jsem vypálil... vůbec netušim proč, je možný že sem je výpálil moc nebo něco takovýho? Taky takovej obecnej dotaz na vypalování na sucho, jsou na to celkem rozdílný názory, někdo řiká že se vypalovat vůbec nemá, někdo zas že se musí. A poslední dotaz je na nichrome... jak je to u nichromu s vypalovánim? Je nichrom stejně safe jako třeba kanthal nebo nerez nebo si mám dávat na něco bacha? Zkoušel jsem nějaký nichrome předmotaný (ty sem teda normal vypálil) a přijde mi že nichrome je na chuť fakt nejlepší.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: jojo trochu moc velky :-( zlatej Predator velikosti teda.
    Jojo bezva :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: No bud ma ten typek fak maly rucicky nebo je to na dvoubaterkac fakt obrovsky...

    Jinak budu delat vyprodej harampadi co nepouzivam, nejaky MTL a atiky na mensi vykony - Sirena 22, Cthulhu MTL, Kvalitni klony Hurricane, Rose V3, Squape X Dream vcetne keramicky vlozky a komplet setu tech teflonovejch vsechny atiky otestovany, funkcni a bez zavad. A co se modu tyce stribrneho Predatora, 510 po dvou mesicich pouzivani bez problemu, nainstalovana liska slape taky bez problemu. Kdyz je delsi dobu vypnuty je treba dvojklikem udelat reload atiku a to je vse. Mel jsem ho ted tyden jako jediny mod v nemocnici na test nez pujde do sveta a nezklamal me. (mam jeste cerveneho toho si necham, ten ma tu 510 trosku horsi, taky slape ok ale nektere atiky jdou hur nasroubovat) Tak kdyby jste nekdo mel zajem nez to hodim s cenama oficialne na trziste a forka a tak dejte vedet.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Snowwolf Vfeng | vapexpo 2017
    http://www.youtube.com/watch?v=Rvv5WfGHQCY
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: ale jeste jsem ho neviděl na FastTechu ani GB
    JIKE
    JIKE --- ---
    DANII_DP: maličkost. Byl tam i Hřebíček i Šakal. Perino jahoda je super. Ale jsou 2 Jahodovy. Klasika Perino. A pak future Strawberry Cupcake. Ten Cupcake jsem delal klon. Který myslíš?
    Jojo je takt dobrý ze jsem síto musel naklonovat - ale jen future.

    Ja ted ujel na jahodovych :-)
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    JIKE: jahodovej perino london nula je taky fajn sladarna :)) pouzivam ji jako zaklad

    dik za recenzi kdysi :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    HOUMLES: artic fox. Jde i na RX. Zvíře mi to nahrál všude kde to slo :-) CUBOID je super co je nad 0,17 ohmu nejlíp 0,3 ten ampér limit je des.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    JIKE: jakou lisku? jinak ja mam cuboida uklizenyho uz davno, jedu uz pres rok rx200s
    JIKE
    JIKE --- ---
    HOUMLES: hrozny fakt ze jo. Udelal jsem nějakéj mix ale nemuzu to ani cítit...
    výjimkou je jedinej mix kterej ji ma tak malo ze jen doplňuje. Chuť. Broskvovy čaje.. dal jsem přednost jiným čajum. Ale pravou broskev to jo :-) a aby byl dobrý Jahodovy Liquid musim použit asi 4 druhy jahod... a stejně tam dat dalsi dochucovadla aby to sedlo.
    HOUMLES: Btw: mas na cuboidu lišku? Jak ti přijde nabíjení? Me přijde jako kdyby tam najednou byl balancer :-)))
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    JIKE: s broskvema souhlasim, zkusil jsem asi 3 ruzny a vsecko to chutna jak chemikalie
    JIKE
    JIKE --- ---
    DANII_DP: Broskve z tech jsem zoufalej :-(. Ale papaja je v liquidech super. I ananas. A kolos jsem jeden cas musel porad...
    nemusí byt marný.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    o vikendu jsem ochutnal
    Peach, Papaya and Coconut Cream eLiquid by Pacha Mama | UK eLiquid Shop
    http://www.vapeclub.co.uk/peach-papaya-and-coconut-cream-eliquid-by-pacha-mama.html
    mnamka s kokosovym ocaskem - 6 mg :)
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    CERMI_FOX: btw kdo v čr má vysokonikotinové bázé na prodej na živnost??? Nebo to kup na www.Hiliq.com tam to nikdo neřeší ;)
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    ZVIRATKO:
    JIKE: dík, ta živnost je "výroba a prodej", já to vlastně bych chtěl jen nakoupit pro blíže nespecifikované interní účely, ale dál neprodávat ani nevyrábět.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: Jo nakup jen pro sebe. Jo to pak staci jen píšeš
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam