DAVEOV: Na mechaniku to je nesmysl a i na elektroniku. Ja udelal build na 0,07 a taky nesmyslne nízký.
Z hlediska konstrukce možná jen na fotku a musel bys porad drippovat. Nevyuzita plocha coilu je dost velka. Ani tqm Liquid nenavzlina takže efektivita nahovno. Ideální coil je s nekonečnou plochou a nulovou vyskou a co největší výhřevnosti a nulovým odporem. Ale to jen teorie. Spis
Co nejmensi výška, co největší povrch a optimální odpor (presne jako mesh). Ale to jsem rikal uz pres půl rokem na FB nekomu. Musíme brat v potaz parametry baterie a modu. Tam jde o vykon co to zvladne pusitit za stavu.
Za me je dobrý kombinovat dráty s nízkým a vyšším odporem. A ideálně aby fungovala hladká TC křivka. Pak jde o vlastnosti materiálu coilu. Aby mel co největší neprilnavost a vzlinavost. Za me zatim tedy dráty typu alien. Ni80, nerez a co nejmensi a nejtenci dráty. Ten ni80 xo jsem posilal si myslim za me zatim nejlepsi, sle netestoval jsem TC. U nerezu bych jel diky velké vyhrevnosti preferoval TC. U kantahlu vykon ale ma dost velkou retenci tepla. A tak nichrom tenký na vykon vychází velmi dobre. Ma velmi neprilnavY povrch a nízkou poměrně retenci tepla pri nízké tloušťce. De na něm i TC. Ale chtel by to material který nemá žádnou retenci tepla a okamžitý náběh. Protože tam jde pqk o to jak se usazuje bordel na civkach.