DAVEOV: Reklama a ukazka schopnosti coil builderu, zadna z tech super exotickejch spiralek co vidis na fotkach nevapuje lepe nez alien a to co ve skutecnosti prodavaji zakaznikum jsou z 99% alieny, flat claptony, staggered a pod. ale staveni tehle silenosti je zpusobit jak na sebe upozornit.
JIKE:
DAVEOV: DNA 75 ma spis dalsi problemy predevsim s nizssi voltazi baterek i kdyz pri vykonu do 20W to zas tak znat nebude. DNA 250 bych ale rekl ze je u jednobaterkace zbytecnost, ani me zadny DNA 250 jednobaterkac nenapada. Nicmene u tehle cenove kategorie uz se vyplati pockat az vyrobce vyda novou verzi s DNA 75C, coz je nejnovejsi verze DNA vubec a ma velmi pozitivni ohlasy, efektivitu standartnich 95%+ a resi vsechny problemy stare 75. (ja mimochodem ted nechci kupovat ani dalsi 250 a cekam az vydaji 250C)
HOUMLES: Hah jo zvlast ty lzicky tam tomu davaji ten spravny riz ;) To je tak kdyz nekdo nema poradny stul kde by se to dalo rozlozit. Ale tak... staromladenecke doupe vapera a drogova varna... v te varne maji asi uklizeneji :D Abych teda nekecal tak uz jsou lahvicky hezky usporadane zpatky v krabicich.