• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: jasný. no tyhle budou super, jak říkám, tenký, velký povrch. to samý co jsi postoval jako druhý. ale lepší by bylo rovnou sehnat metráž
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    WOLFGAR: Jo vlastne jeste Howing jsem zapomel, vypadaji velmi dobre, jemny omot stejne jako demon killery, ale jeste je nemam vyzkousene jsou na ceste. https://www.fasttech.com/products/3033/10015376/7880900
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: V US jsou zvykli kupovat spiralky primo od coil builderu kde je normalni, ze te par vyjde na 10-20 dolaru tak tam se to chyti. Ono i s tou cinou treba Focusecig prodava tyhle slozity spialky po parech za 3-4 dolary tak se sesti se na tech 10 taky dostanes.

    Samozrejme kdyz vis kde hledat muzes sehnat stejne kvalitni spiralky i levneji, i kdyz treba u ni80 ten vyber zatim neni takovej, tam me napadaji jen ty Geek Vape https://www.fasttech.com/product/7747900
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: ano je jich malo, a kor dobrých. Tady je tam hodne malý prostor a diky tomu je lepsi chuť. Coily dobrý .
    Jinak 10$ za tohle? Fakt uz uzjizdej

    Coilmaster Ready Box Coil Kit - Mike Vapes
    http://www.youtube.com/watch?v=jY_lumn0F70
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Aha ja myslel ze Maxo bylo to co jste tam posilali. Hele priznam se ze jak o RBA vim prvni posledni a cely dny sleduju videa a posloucham podcasty tak sub ohm tanky s prebuildama jsou pro me uplne spanelska vesnice a ty RBA decky do nich jsem nikdy neresil protoze nikdy nebyly tak dobre jako plnohodnotne RBA ale jak je tech triplu fakt malo tak tohle me zaujalo.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Mel jsem tam tripl :-))) uvnitř. Továrny sem nepoužil jeste.

    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Zlobil jak? Na modu s potenciometrem skoro neni co rozbit. A ja vim zes ho tam mel ale meli jste tam tu tovarni hlavu to me nezajima, vezmi to s tim triplem :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: Měl jsem a vezmu :-)
    Zenith jsem viděl ze někoho nejen jednoho zlobil
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Hele to je deck z triadu, no tak to neni divu ze je z nej super chut :D Ale maxo je koukam docela draha zalezitost, vazne me stvou ze neudelali ten set se Zenithem za nejakou lepsi cenu, to bych docela bral, Zenith stejne chci. Jeste omrknu ten triple deck do Beasta ale tohle vypada dobre, tak to vezmi priste do vapebaru docela bych si ten triple v maxu chtel zkusit.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Jo hele zajimavy liquidy 120ml se slevou a 3-pack a 5$ šleva kupon: vapnfagan

    Loaded by Ruthless - Glazed Donuts eJuice – eJuice Direct
    https://ejuicedirect.com/products/loaded-by-ruthless-glazed-donuts

    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: no ja to mam v ty maxo v12, ted jsem tam hodil dual coil na RBA. Je dobrej a hodne vzdusnej.
    Mas nejaky 28mm malý buclaty rta? :-)))
    HOUMLES: taky. Umím co nevymyslí uz mi to přijde jako "céčka" :-)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: Jo to je duvod proc ja mam ty triply nejradeji. Tak jestli je dobrej tak bych ho od tebe i vzal :)


    JIKE: No jo to bylo otazkou casu soustruzi to stejny fabriky co atiky.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    JIKE: omg lol
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    JIKE: Bože...
    JIKE
    JIKE --- ---
    Hele uz to je i u nás :-))) ffffftipppnnyy video :-D

    Waine vaping-Vape spinner
    http://www.youtube.com/watch?v=NhDMzpOmafw
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: jinak jsem musel přestat používat triple coil. moc chuti... A u řidších liquidů s destilkou, moc vlhkosti :D jedu na dual...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    DAVEOV: Reklama a ukazka schopnosti coil builderu, zadna z tech super exotickejch spiralek co vidis na fotkach nevapuje lepe nez alien a to co ve skutecnosti prodavaji zakaznikum jsou z 99% alieny, flat claptony, staggered a pod. ale staveni tehle silenosti je zpusobit jak na sebe upozornit.


    JIKE: DAVEOV: DNA 75 ma spis dalsi problemy predevsim s nizssi voltazi baterek i kdyz pri vykonu do 20W to zas tak znat nebude. DNA 250 bych ale rekl ze je u jednobaterkace zbytecnost, ani me zadny DNA 250 jednobaterkac nenapada. Nicmene u tehle cenove kategorie uz se vyplati pockat az vyrobce vyda novou verzi s DNA 75C, coz je nejnovejsi verze DNA vubec a ma velmi pozitivni ohlasy, efektivitu standartnich 95%+ a resi vsechny problemy stare 75. (ja mimochodem ted nechci kupovat ani dalsi 250 a cekam az vydaji 250C)

    HOUMLES: Hah jo zvlast ty lzicky tam tomu davaji ten spravny riz ;) To je tak kdyz nekdo nema poradny stul kde by se to dalo rozlozit. Ale tak... staromladenecke doupe vapera a drogova varna... v te varne maji asi uklizeneji :D Abych teda nekecal tak uz jsou lahvicky hezky usporadane zpatky v krabicich.
    JIKE
    JIKE --- ---
    DAVEOV: Na mechaniku to je nesmysl a i na elektroniku. Ja udelal build na 0,07 a taky nesmyslne nízký.
    Z hlediska konstrukce možná jen na fotku a musel bys porad drippovat. Nevyuzita plocha coilu je dost velka. Ani tqm Liquid nenavzlina takže efektivita nahovno. Ideální coil je s nekonečnou plochou a nulovou vyskou a co největší výhřevnosti a nulovým odporem. Ale to jen teorie. Spis
    Co nejmensi výška, co největší povrch a optimální odpor (presne jako mesh). Ale to jsem rikal uz pres půl rokem na FB nekomu. Musíme brat v potaz parametry baterie a modu. Tam jde o vykon co to zvladne pusitit za stavu.
    Za me je dobrý kombinovat dráty s nízkým a vyšším odporem. A ideálně aby fungovala hladká TC křivka. Pak jde o vlastnosti materiálu coilu. Aby mel co největší neprilnavost a vzlinavost. Za me zatim tedy dráty typu alien. Ni80, nerez a co nejmensi a nejtenci dráty. Ten ni80 xo jsem posilal si myslim za me zatim nejlepsi, sle netestoval jsem TC. U nerezu bych jel diky velké vyhrevnosti preferoval TC. U kantahlu vykon ale ma dost velkou retenci tepla. A tak nichrom tenký na vykon vychází velmi dobre. Ma velmi neprilnavY povrch a nízkou poměrně retenci tepla pri nízké tloušťce. De na něm i TC. Ale chtel by to material který nemá žádnou retenci tepla a okamžitý náběh. Protože tam jde pqk o to jak se usazuje bordel na civkach.
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    Řeknete mi proč někdo děla tohle? Na singlecoil to má Prej 0.06ohm takže vlastně jediné využití je fotka a hodina ne-li dokonce víc pryč

    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    JIKE: Ty tak proč ? Větrání je slušně a pokud nikde není narušena izolace a bude to držet poradně aby nedocházelo k prechoďaku tak cajk ale to byl jen vtip mám svoje ruky rad :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    DAVEOV: kdyz uz tak uz. Vis jak. Proti Gust u žádný diskutat ale myslet taky na vysledny VAPE.
    DAVEOV
    DAVEOV --- ---
    JIKE: Ty tak mě nejde ani o to DNA jako o to ze se mi proste ten mód líbí :) a pěkne drží v ruce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam