děkuji vám za odpovědi!
WOLFGAR: dík za tipy, ten "BO" vypadá vcelku zajímavě. Ale tam jsou ty cartridge už přednaplněný a doplňovat se asi nedají, že? Což by teda znamenalo nechat si posílat ty carty odněkud z němec, nebo kde je nejbližší. Ještě to prostuduju, zjistim.
Ale do toho bych asi šel spíš a raději než do uplný číny. Zase nejde mi za každou cenu ušetřit pár korun, spíš hledám satisfakci..
To by se asi vztahovalo i k tomu innokin endura t20, Tam si ještě taky řikám jak je to s tema náhradníma žhavícíma elementama. V tomhle bych si klidně něco připlatil a věděl že pro díl v případě potřeby zajdu tady někde po praze, třeba.. Ale možná mám jen blbej úhel pohledu.
Vlastně i když uvážím, že eVic mě tehdá vyšel skoro na 3 tisíce... Matně vspomínám že nějaký praskání a prskání tam teda probíhalo. Taky je vakt, že co vzpomenu tak tenkrát ty hlavy byly většinou samej plast, žádný sklo, jak je dnes asi standartem...
K tem elternativám od tabákovejch gigantů, jako musim uznat že na tom asi něco bude co píšeš (když teda pomineme etický fakta, mj. i to jak morrous nejdříš šel ostře proti e-cigarům když se cejtil v ohrožení apod.)
Btw jsem se dočetl že ten "tabák" v tom je napuštěnej glicerinem aby z toho něco šlo. Což samo o sobě neni nic špatnýho, glicerin se přeci používá i v normálních ecigaretách, nicméně já osobně jsem myslel že tam probíhá vaporizace tabáku jako takovýho. Takhle je to v podstatě klasická ecigareta.
"tabák" jsem záměrně dal do uvozovek, protože když se mi podařilo najít obrázek toho materiálu:
tak musim říct, že mi spíš evokuje nějakej napuštěnej papír než klasickej tabák..
Jedno se ale musí nechat. Má dobře zmáknutou tu kampaň, a přesně zmapovaný a zacílený slabosti zoufalců podobnejch jako jsem já, v tomhle ohledu.
Ještě ohledně teh aditiv, to je fakt, to vim i z kuřáctví jako takovýho když sem se něco trochu dozvěděl o tom procesu kterym produkce cigaretovýho tabáku prochází, i v rámci urychlení fermentace apod. Neni to zdaleka přirozenej způsob tak, jak se dřív tabák zpracovával.. V tomhle má k nějaký "kuřácký tradici" co se zpracování týče mnohem blíž fajfkovej tabák..
Tady se dostávám i k tomu, že jak jsem psal o tom vaporizéru jako takovym, kterej mi teda teď už přijde ať chci nebo nechci, (tady jsem se možná unáhlil, měl ho už na cestě pár dní, když jsem sem vstoupil. Třeba se o něm pak zmíním, bude-li zájem)
Tak od vícero lidí nezávisle na sobě mi nebylo doporučeno vaporizovat klasickej cigaretovej tabák, páč z toho člověk právě odpařuje i mnoho dalších látek v tom přidaných... Zde opět zmíním, i třeba kdyby to někoho zajímalo, že když vaporizovat tabák, tak právě fajfkovej protože tam je ten proces zpracování a fermentace skutečná tak jak to má bejt. I když asi taky ne uplně u všech dneska už...
Takže souhlas s tím co jsi napsal, na tom něco bude. Sry že jsem se zase trochu rozepsal..
Když se ještě vrátím k té elektronice, na "Bo" teď víc kouknu a zjistím dostupnost. Ale jinak bych se vlastně asi nebránil ani něčemu na 18650 akumulátory, protože ty používám do jinejch svejch zařízení a nějaké celkem kvalitní už mám..
ZVIRATKO: tady bych se zeptal kam se dívat po dobrej liquidech, případně čemu se vyloženě vyvarovat.
---
dík