WOLFGAR: našel jsem k tomu tohle:
Skladování lithiových akumulátorů | Li - akumulátory | Abeceda baterií a akumulátorů
http://www.battex.info/hermeticke-akumulatory/li-akumulatory/skladovani-lithiovych-akumulatoru
ty mícháš ale za tepla, to by mohlo být rychlejší, já to nechávám při pokojovce v temnu. Je fakt, že toho mám často (až na nyní) dost, takže nyní ochutnávám něco co bylo mícháno před rokem a jeto řádně uleželý :-)
Pro mě to je WOlfe podobný, moje spotřeba je šílená, viz co jsem řešil s Hřebíkem. Cca kolem 30ml denně. Ale ty nejlepší TOP PRemium liquidy co mám i od Zvířátka (tím to díky), ty si vychutnávám na single po málu. Ty co si mohu namíchat sám, tak neřeším. :-)
COSMY: citronovka, hrozno, a karamel mandli jsem taky nějakou míchal, myslim že už vyvapoval Zvířátko :-) kdyby Ti tam zbyla kapka na srázek toho karamelu, myslim že bude rád i on :-)
ps: já měl od Zvířátka zbytek citronovýho koláče, tak jsem si ho namíchal ,a teď jsem se ho převapoval :D i citronový puding, to samý, citronu jsem kaput. to samý jahody jsem total over-vaped. pak dej echo jak to chutná, Fantasi myslim že jsem měl, spíš ten karamel