Nove tribaterkace a Zeus.
Prvni dojmy - Zeus je bajecny, nejlepsi single coil atik ktery jsem kdy mel. Rozbity Pharaon uz me nemrzi ani trochu, stejne uz bych ho s timhle nikdy nepouzil. Od Pharaona ma skvelou chut a jeste jemnejsi hrozne prijemny airflow jen je nepatrne utazenejsi oproti Pharaonovi s vrchnim i spodnim na max, ale jediny komu by to mohlo vadit je Zviratko, jinak je to dost vzduchu pro kazdeho. Ten zpusob plneni je genialni a to ze, ho muzete otevrit kdykoli a nemuze protect at se deje co se deje je ale misto kde ma hodne navrch. Designove je opravdu krasny jak v gunmetalu co mam ja tak jsem ho dnes videl v modre i shopu, jen me stve ze neudelali cervenou. Jedina vytka oproti faraonovi je, ze se na zakladnu kvuli vysce kotelny nevejde vetsi spiralka nez 4mm, ale na chuti to nijak poznat neni protoze je zase lepe ofouknuta ze vsech stran. Zajimave je, ze je jakoby stocena a vzduch na ni dopada ze stran pod uhlem a opravdu to do velke miry redukuje turbulenci, je to system ktery ted zacinaji pouzivat i nektere novejsi RDA.
Prism - take skvely, v podstate DNA za 1/3 ceny bez escribu. Ten chip a vubec i nastaveni jsou takove hodne prime, nema zadna pokrocila nastaveni, ale funguje dobre a spolehlive. Dokonce me uz zachranil, dal jsem do Zeuse moc velkou spiralku a behem vapovani se trochu hnula a dotknula vrsku kotelny. Prism ji pri zkratu odpojil naprosto okamzite i v power modu. Zajimave je, ze cteni odporu probiha prubehove a ne jako u vetsiny modu vcetne DNA kde je potreba zmacknout tlacitko takze kdyz tam mate nerez muzete se divat jak vam chladne spiralka. TC je dobre, ale aby bylo opravdu plynule je treba poladit watty i teplotu aby na zacatku nebyl moc velky skok.
Fuchai Duo - TC stoji za prd, ale s tim jsem ho uz kupoval. V dvojbaterkove verzi je neuveritelne mrnavy, je jeste mensi nez Noisy Cricket coz bych neveril, ze je mozne a Predator vedle nej vypada jako obtloustly pribuzny, zaroven na nej ale jdou i 30mm atiky. Je lehoucky a hrozne prijemny do ruky. Asi to nebude zadny superodolny mod, ale jinak pusobi docela kvalitne, Sigelei miva obecne pomerne kvalitni konstrukci a na prd software. Upgradoval jsem hend na posledni verzi (bez problemu) a v power modu funguje zatim bez problemu. Za tech 30$ je to dobry power mod zvlast kdyz si clovek muze vybrat jestli pouzije 2 nebo 3 baterky.
A nakonec FT uz zahajil (pred)vanocni vyprodej s 15% slevou ode dneska do stredy. Kod GINGERBREAD
Nejspis bude dalsi jeste na stedry den, predloni bylo 20% ale loni take jen 15% takze ja asi cekat nebudu a nahazim to tam dnes.