• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    JIKE
    JIKE --- ---
    NÁSTĚNKA V KLUBU TADY NAHORE JE HLASOVÁNÍ NA SRAZ LEDEN 2018 !,!,!
    JIKE
    JIKE --- ---
    Novinka !! Kyselé okurky s mlékem ! Nikdo je nikdy jeste nedelal ! Kdo si da ? :-)

    JIKE
    JIKE --- ---
    Tady ho mají dokonce ze daji vtc6 zadarmo

    Elektronický grip: SXmini G Class (Limitovaná zlatá edice) | Ejuice.cz
    https://www.ejuice.cz/elektronicky-grip-sxmini-g-class-limitovana-zlata--17067
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    XBAHNO: Jakmile zacnes michat na vahu tak uz nebudes chapat jak jsi pred tim mohl michat nejak jinak. Naprosto presne michani bez nutnosti cokoli umyvat, navic tim vymyvanim o nic neprichazis, je to rychle a dobre se tak pisou recepty. S novymy prichutemi ja prvni namichani vzdy micham doporuceni od vyrobce a pak si udelam poznamku jestli pri dalsim michani udelat silenjsi nebo slabsi. Prece jen jsou prichute co redim na 2% zatimco jine redim na 20% a 1ml/1k mix obou by nejspis nebyl nic moc. Ale jasne kdyz si delas nejaky extrakt sam a netusis jak to bude silne tak to muze byt dobry zacatek, ale stejne bych radeji zacinal s mensi koncentraci. Ja jen obecne ty kapky fakt nemam rad protoze je to absolutne nepresne mereni a v podstate se tak ani nedaji psat nejak spolehlive recepty.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    JIKE: Pocitove OK(no a prvni potah jsem spis cucnul, nez natah do plic), asi neni uplne blbej napad to naredit treba na 5-7% misto 10%, ale OK, pri 10% je to takova silnejsi prichut. Muj prvni odhad je, ze na arabsky kafe to bude cca 5-10-20 k/10ml kardamomom-kafe-vata - ale to je fakt jenom nastrel, ne overenej recept. Kontusovka bude boj, nechcete nekdo prubnout aromku? Ty maji mnohem sirsi nabidku, ale je to fakt velkoobchod... http://www.aromka.cz/
    JIKE
    JIKE --- ---
    XBAHNO: bacha na to! aby sis nepopálil sliznice. tyhle silice jsou silný a navíc nejsou primárně určeny pro vaping.
    WOLFGAR: jasně že jsem takto míchal i 10 hodin v kuse... šílený
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    WOLFGAR: 1k/1ml standartne pouzivam u novejch prichuti, co neznam a micham tak tech 10ml, abych se seznamil. Beru to jako takovej standart, podle toho si to srovnavam v hlave. Samo, kdyz micham 100ml flasky do zasoby, tak to taham strikackama - dostatecne jemnou vahu sice mam, ale jeste jsem si to nezkusil - i kdyz asi uz se necham presvedcit.
    Datama o zasirani spiralky zatim nemuzu slouzit, ale je to temer ciry, tak necekam zadnej extrem.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ZVIRATKO: Prijde mi to takove kycovite pseoudo-luxusni. Ja si pod pojmem luxusni mod nepredstavim seriovku, ale spis nejaky rucne delany unikat stejne jako treba u nozu nebo sperku.


    XBAHNO: Zajimave, asi take ty silice vyzkousim, zatim jsem bral jen to co uz maji v PG a neni to spatne jen to zasirani spiralky je nesnesitelne rychle, je to opravdu co tank to nova vata takze pokud nejsem nechlazenej tak na to nemam trpelivost. Ale ta standartni 1 kapka na 1ml me zarazi, to vazne nekdo pouziva? Predstava, ze takhle micham treba 20 lahvicek, do kazde treba 4 prichute takze 240 kapek na lahvicku x20... 5400 kapek... by mi jeblo, to mi prijde horsi nez objemovy michani a i to jsem povazoval s tim nekonecnym umyvanim vseho za hroznou otravu. Ted kdyz micham na vahu a tech 20 lahvicek mam namichano za hodku nebo za dve kdyz jsem pomalej a vymyslim novy recepty tak si nejak nedovedu predstavit nic jineho.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    WOLFGAR: Prave testuju fichemackou kardamomovou silici, dneska dorazila. Naredena PG na 10% a ten 10% roztok pouzit jako aroma, teda standartni 1 kapka na 1ml. A dobry, prekvapive dobry. Prubnu mix s nejakym kafem a trochou cukrovy vaty a pokud sezenu koriandrovou a kminovou prichut(levanduli a med mam), zkusil bych legendarni kontusovku.
    Jinak, je skvely michat z neceho, na cem pisou "H304 Při požití a vniknutí do dýchacích cest může způsobit smrt" :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: Jen mi to 24karat přijde málo “žlutý” nebo je to fotkou?
    24karat by měl být

    https://goo.gl/images/9XybeW

    Nebo je to blby světlo?
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZVIRATKO: Spis je otázka, jestli na tom drží ten lak. (Na zlatu) a jestli ho tam tedy dali, aby chránil tu tenkou vrstvu zlata (které je ve 24karatech měkké). Takto pak drží si myslím dobře (jako na atikach/centrpinech) který jsou pozlaceny. Asi bych řekl ze ho nelakovali podle obrázků
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    myslite, ze se to stejne jako normalni G Class po 14 dnech oloupe? :)

    SXmini G Class - Limitovaná edice | VašeCigareta.cz
    https://www.vasecigareta.cz/produkt-sxmini-g-class-limitovana-edice-4059.html
    JIKE
    JIKE --- ---
    Its co dneska vapuju? Kdybych to nevěděl nepoznám to protože (DOOM Hyper 6). Mam rymu jak blázen a necítím chuť ničeho.. ani mentholu proste ta ryma je des...

    Píšu proc pomáhá to bojovat s příznaky a i lecit nacházení i chřipku. Kdo by chtel twk mužů udelat i bez nikotinu. DOOM 2. Menthol na rymu s 33 druhy bylin.
    JIKE
    JIKE --- ---
    Sinuous Ravage230 Review & Giveaway with Charts, Disassembly and Firmware update
    http://www.youtube.com/watch?v=VRFpgRj5gdU
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: hele me ne proto to píšu. Kdyz ho nezavru tak vyplavim.. me u faraona vadí jen ta kondenzace jinak spokojenost.
    Ten tlustý tam jde uplne v pohode mam ho twm a max spokojenost!
    Jinak td jeu atejn Tfv8 baby RBA a DOOM na rymu
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    JIKE: No a u Faraona zavres JF a stejne se ti vyplavi deck, pulku dne je takovy oblemcany a zapareny zespodu a pak na ferovku protece :D Trochu vic nasakla vata na prvni potah po doplneni mi prijde jako nesrovnatelne mensi otrava. U Zeuse s tim jak je udelany by JF bylo uplne zbytecne.
    Zkusil jsem tam tri buidy, ale ten velky drat ne, je trochu moc tlusty, dal jsem tam radeji kanthalovy staple a ted tam mam nerez protoze jsem testoval TC na Prism. Co se Prism tyce efektivita bych rekl stejna jako u DNA. A jestli chces dvoubaterkac tak videl jsem Sirious na zivo a vypada o dost lepe nez na fotkach. Chip maji oba stejny.
    JIKE
    JIKE --- ---
    WOLFGAR: díky za mini recenzi.
    Zeus se hodně povedl což? :-) Jaký coil jsi tam dal? dal jsi tam ten NI80 z Aliexpressu co jsme oba objednávali? ten co má 4 dráty v jádru a je to superalien? Jak jsi i původně dával do Pharaoh?

    Ohledně srovnání s Pharaoh, Pharaoh mi více vyhovuje z hlediska airflow i to jak se na něm dělá build. ale ZEUS, vůbec - NULOVá kondenzace.. dřív se mi zaprdí spirálka, ale vata je čistá jako nová. Pharaoh kondenzuje o mnoho více. U Zeusu při plnění dojde ať tam dám sebevíc vaty, k trochu k většímu nasáknutí vaty-díky konstrukci - nemožnost zavřít JuiceFlow. Ale to tolik nevadí. Plnění a zavírání je u Zeuse jasně skvělé, rychlé a jednoduché. 3,5mm je pro mě max u toho NI80 superclaptonu, více tam fakt nenarvu. u menších průměrů drátů 4mm max, ale dávám jen 3,5mm. Chuťově dost nadprůměr, něco jako OBS engine nano, když porovnám ty porovnatelné systémy RTA. Hodně povedený...

    ty 3baterkáče pěkný, a ten Prism, můžeš nějak bez měření měřákem porovnat efektivitu elektroniky s DNA250?
    Osobně spíš holduji 2baterkovým modům, ale to víš :-)

    jak vlastně, a máte někdo nápad, jak udělat měření tak, abychom změřili efektivitu elektroniky? kolik dává na max? jak zapojit měřák na výstup apod? Hodně by mě zajímal DRAG třeba...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---


    Nove tribaterkace a Zeus.
    Prvni dojmy - Zeus je bajecny, nejlepsi single coil atik ktery jsem kdy mel. Rozbity Pharaon uz me nemrzi ani trochu, stejne uz bych ho s timhle nikdy nepouzil. Od Pharaona ma skvelou chut a jeste jemnejsi hrozne prijemny airflow jen je nepatrne utazenejsi oproti Pharaonovi s vrchnim i spodnim na max, ale jediny komu by to mohlo vadit je Zviratko, jinak je to dost vzduchu pro kazdeho. Ten zpusob plneni je genialni a to ze, ho muzete otevrit kdykoli a nemuze protect at se deje co se deje je ale misto kde ma hodne navrch. Designove je opravdu krasny jak v gunmetalu co mam ja tak jsem ho dnes videl v modre i shopu, jen me stve ze neudelali cervenou. Jedina vytka oproti faraonovi je, ze se na zakladnu kvuli vysce kotelny nevejde vetsi spiralka nez 4mm, ale na chuti to nijak poznat neni protoze je zase lepe ofouknuta ze vsech stran. Zajimave je, ze je jakoby stocena a vzduch na ni dopada ze stran pod uhlem a opravdu to do velke miry redukuje turbulenci, je to system ktery ted zacinaji pouzivat i nektere novejsi RDA.
    Prism - take skvely, v podstate DNA za 1/3 ceny bez escribu. Ten chip a vubec i nastaveni jsou takove hodne prime, nema zadna pokrocila nastaveni, ale funguje dobre a spolehlive. Dokonce me uz zachranil, dal jsem do Zeuse moc velkou spiralku a behem vapovani se trochu hnula a dotknula vrsku kotelny. Prism ji pri zkratu odpojil naprosto okamzite i v power modu. Zajimave je, ze cteni odporu probiha prubehove a ne jako u vetsiny modu vcetne DNA kde je potreba zmacknout tlacitko takze kdyz tam mate nerez muzete se divat jak vam chladne spiralka. TC je dobre, ale aby bylo opravdu plynule je treba poladit watty i teplotu aby na zacatku nebyl moc velky skok.
    Fuchai Duo - TC stoji za prd, ale s tim jsem ho uz kupoval. V dvojbaterkove verzi je neuveritelne mrnavy, je jeste mensi nez Noisy Cricket coz bych neveril, ze je mozne a Predator vedle nej vypada jako obtloustly pribuzny, zaroven na nej ale jdou i 30mm atiky. Je lehoucky a hrozne prijemny do ruky. Asi to nebude zadny superodolny mod, ale jinak pusobi docela kvalitne, Sigelei miva obecne pomerne kvalitni konstrukci a na prd software. Upgradoval jsem hend na posledni verzi (bez problemu) a v power modu funguje zatim bez problemu. Za tech 30$ je to dobry power mod zvlast kdyz si clovek muze vybrat jestli pouzije 2 nebo 3 baterky.

    A nakonec FT uz zahajil (pred)vanocni vyprodej s 15% slevou ode dneska do stredy. Kod GINGERBREAD
    Nejspis bude dalsi jeste na stedry den, predloni bylo 20% ale loni take jen 15% takze ja asi cekat nebudu a nahazim to tam dnes.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    PNXNTDD: just sain

    FACT CHECK: Is There a Children's Toy Called 'My First Vape'?
    https://www.snopes.com/my-first-vape-toy/
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    tak z tohohle by asi Tuna dostal infarkt...

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam