WOLFGAR: díky za mini recenzi.
Zeus se hodně povedl což? :-) Jaký coil jsi tam dal? dal jsi tam ten NI80 z Aliexpressu co jsme oba objednávali? ten co má 4 dráty v jádru a je to superalien? Jak jsi i původně dával do Pharaoh?
Ohledně srovnání s Pharaoh, Pharaoh mi více vyhovuje z hlediska airflow i to jak se na něm dělá build. ale ZEUS, vůbec - NULOVá kondenzace.. dřív se mi zaprdí spirálka, ale vata je čistá jako nová. Pharaoh kondenzuje o mnoho více. U Zeusu při plnění dojde ať tam dám sebevíc vaty, k trochu k většímu nasáknutí vaty-díky konstrukci - nemožnost zavřít JuiceFlow. Ale to tolik nevadí. Plnění a zavírání je u Zeuse jasně skvělé, rychlé a jednoduché. 3,5mm je pro mě max u toho NI80 superclaptonu, více tam fakt nenarvu. u menších průměrů drátů 4mm max, ale dávám jen 3,5mm. Chuťově dost nadprůměr, něco jako OBS engine nano, když porovnám ty porovnatelné systémy RTA. Hodně povedený...
ty 3baterkáče pěkný, a ten Prism, můžeš nějak bez měření měřákem porovnat efektivitu elektroniky s DNA250?
Osobně spíš holduji 2baterkovým modům, ale to víš :-)
jak vlastně, a máte někdo nápad, jak udělat měření tak, abychom změřili efektivitu elektroniky? kolik dává na max? jak zapojit měřák na výstup apod? Hodně by mě zajímal DRAG třeba...