Ahoj, pisu kvuli Ammitu 25, ktery jsem si cca pred 2 mesici poridil. Je to skvely single atik a co se tyka chuti a vykonu, tak nemam co bych vytknul, ale bohuzel mam strasne problemy s protekanim.
Kdyz jsem udelal svuj prvni build, tak vse bylo v poradku, ale od druheho dal uz je to jen boj s protekanim. Zkousel jsem narvat nesmyslne mnoho vaty do kanalku a nepomohlo, zkousel jsem zastrihavat nad kanalkama (jak tu nekdo doporucoval) a taky nepomohlo. Zkousel jsem dat extra krouzek mezi sklo a zakladnu a taky nepomohlo. Nejhorsi je, ze vlastne poradne ani nevim, kde mi to tece a kde bych to mel ucpat.
Napr. pokazde kdyz naleju vice liquidu do atiku (tak aby hladina byla nad kanalkama), tak mi se mi do par minut udela mezi atikem a modem mokre kolecko, ktere se postupne rozsiruje az zacne stekat po tele Modu. Neustale tak sundavam atik, a otiram ho zespoda.
Pokud ho polozim horizontalne na stul, tak protece uplne a pak smutne utiram kompletni obsah liquidu co jsem do atiku nalil. Nejspis mi to tece nekudy pres airflow kanalky, ale jisty si tim bohuzel nejsem. Kdyz se hladina liquidu dostane do roviny s kanalkama (cili uz hodne malo liquidu), tak jako zazrakem to prestane zlobit a takove mnozstvi liquidu uz v atiku vydrzi na vecnost i ve vsech polohach.
Nekdo tu psal, ze pod centerpinem se skryva dalsi sroubek, ktery je potreba dotahnout. Tak jsem to rozmontoval, ale pod centerpinem, uz zadny sroubek nemam a muzu vesele protahnout kapesnicek otvorem (ktery vyndam samozrejme mokry). Muze byt tohle ten problem ? Ale jsem si jist, ze sroubek jsem tam ani na poprve nemel, protoze centerpin jsem poprve montoval az ted.
Nemeli byste pls jakoukoliv radu nebo tip co s tim muzu udelat ? Nerad bych Ammita hodil kvuli tomu do supliku, protoze mi opravdu vyhovuje, ale nemam nervy na to neustale otirani atiku i veci kam zrovna vytekl. Dneska si chci postavit novy build na silvestra, tak budu rad za kazdou radu. Jsem bohuzel v tom vapingu spise lama.
Taky mi uz dosla trpelivost a tak prave vyrazim koupit Zeuse a k tomu SMOK QUANTUM 80W, tak doufam, ze tady zadne problemy nebudou.
Za kazdou pomoc velke diky !