• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Je to ocividne kampan jednoho z tabakovych koncernu a jako takovou bych rekl, ze nema moc cenu to vubec resit. Podobne jako v EU reklama na tabak je v US hodne omezena, ale nacpat prachy do kampane utocici na konkurenci tabaku jim nic nebrani tak proc by toho nevyuzili. Nema cenu se nad tim pozastavovat vic nez nad kteroukoli jinou reklamou zvlast kdyz je to takova snuska naprosot evidentne lzivych tvrzeni, radoby fakt vycucanych z niceho a dokonalych demagogickych nesmyslu, ze by to vesele mohlo konkurovat nekterym predvolebnim kampanim tak muzeme leda tak dumat nad tim co z toho je vetsi svinstvo.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    LUCKERCZ: taky mi to tak přišlo. Akorát tedy ten člověk co to sdílel na reddit, tak psal, že v USA k tomu běží i reklama v TV...
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    HARAKOCZKA: koukam ze nekdo dal vsechny ftipne hlasky na jedu stranku, aby clovek nemusel hledat:-D
    COSMY
    COSMY --- ---
    ZERO: jo mel sem vsechny jedu na nich dost :D

za me nej jsou čumberry = Chewberry, Chilled Tobacco, Sonrise, The Shocker, Baie Creme, Neon Cream
    ted testuju tu platinum kolekci
    ZERO
    ZERO --- ---
    COSMY: me do cosmic fog strasne dostal med s mlikem, to mi fakt smakuje, skoda ze je to tak drahy. muj pokus si to doma umichat dopadl dost zalostne :) uz si testnul vsechny? kterej bys oznacil za nejchutnejsi?
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SZANDA: s NX budeš spokojený :) Já hledal cca měsíc než sem se k němu dopracoval. Vybíral sem ze dvou a ta sleva u NX rozhodla.. muj favorit byl JAC VAPOUR který v čr neprodávaj https://shop.svoemesto.de/jac-vapour-series-b-dna-75w.html
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    PAYA_HORRORCORE: No pro mě právě největší benefit R150 od hotcigu je výdrž tak 3-4 dny při mém mtl kouření, což jsem na žádném jiném dvoubaterkovém modu zatim nezažil. Ale je to velká kráva, ten NX75 se mi hrozně líbí velikostí i designem. Vlastně bych jen těžko aktuálně hledal mod, který se mě líbí vzhledově a parametry více. Všechny mody scifi disko nebo buržuj karbon apod.

Rovnou připojím i dotaz. Jsem se Siren 2 zatím nejvíce spokojený. Měl jsem Berserker i Hastur, na obou bych našel negativa, na sireně jak malé 22, tak velké 25 vůbec nic. Ale stejně vaper je vaper a tak neustále pokukuju po "něčem". Je nějaký MTL tank, který fakt stojí za všechny prachy? Kayfun 5 jsem zkoušel klon, bez mtl upravy a je to moc vzdušné a celkově celá ta sranda s tím šroubováním přívodu liquidu mě přijde zbytečná. Klidně bych si i připlatil za nějakou premiovku, která bude top chutí, údržbou i provozem. Napadá vás něco?

PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SZANDA: Ha ha :D tak to sem měl kliku :D. Ta elektronika mě vážně překvapila. Mám tam firmware v 07 a umí to i jas displaye. ovládání 5 tlačítky zvykl sem si na to během minuty. Ten magnetickej kryt je vážně vychytanej a drží to pevně, měl sem z toho krytu obavy ale je vážně famozní. TC funguje přesně jak má jen do TCR sem ještě nepronikl. Jinak jednu výtku bych mel a to že to vybíjí baterky trošku hlouběji než předchozí moje mody. Bohužel nemám měřák abych to změřil takže časem. Normálně mod předtím řekl že baterie je vybita při 3.3 V a tady hádám vybije na 3.0 V takže uvidíme časem jak moc bude šetrný k baterkám. Rovnou sem pořídil nové baterie 2x LG HG2
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    PAYA_HORRORCORE: Tak to jsi ty s tím stříbrným :D ! já ho chtěl, ale zbyl na mě jen černý nebo červený. No tak mám černý :-)
    PAYA_HORRORCORE
    PAYA_HORRORCORE --- ---
    SZANDA: Taky sem tu akci využil :D. Elektronika zpracování vše naprosto perfektní. A je to hroznej prcek :)
    SZANDA
    SZANDA --- ---
    PAYA_HORRORCORE: jaj teď jsem NX75 objednal za 899 poslední kousek v nějakém vánočním výprodeji, těším se. Jsi s ním spokojený? Bude to náhrada AL85 od smoku, už mě tyhle "alien" mody lezou krkem a elektronika taky nic moc. Jinak to bude přírustek k aktuálnímu Hotcig R150 a Siren 2 25:
    (Siren 2 22 už je nachystaná )
    COSMY
    COSMY --- ---
    zase sem utracel v uk :-)

JIKE
    JIKE --- ---
    CARTMAN: nic, jen únava, mám to občas taky, a potřebuji trknout... :-)
    JIKE: jakože TFV8 když se udělá velký build na hranu rba, tak pak je to taky super, ale musíš tam použít hodně exotickej velkej drát a velký výkon. jakože alien asi 6 otoček na dual velkej na 3,5mm a 90W.. pak chuť je.. ale jakože jsem nějak minulý rok přesedlal na singl coil, a teď dual ale jednoduchý drát :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    jinak za mě best RTA 2017 (i 2016)

singl:
    ZEUS
    Pharaoh
    Ammit 22
    (OBS Engine NANO, OBS Ace)

Dual:
    OBS ENGINE
    iJoy Captain RTA
    WindForce

Trilp:
    iJoy MAXO RTA verze
    (měl jsem ale jako jediný, ale myslím že to za to stojí :-) )
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JIKE: dobrej napad to me nevim proc nenapadlo :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    CARTMAN: to už taky nevim, ani kdo to říkal, ale pozor na ty co propagují svý tanky... jinak klíčový slova bych použil: best rta 2017
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    JIKE: staci mi klicovy slovo a dohledam si to :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    CARTMAN: jop, pár anglicky mluvících ano. za atík to vyhrál ZEUS a za mod nevim, ale řekl bych nějaký DNA 250 co mám v paměti
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    nevite nekdo, jestli nejaky youtuber udelal neco jako "best of 2017"???
    JIKE
    JIKE --- ---
    mám skvělý tip na jednoduchý build ze singl drátu na dual plný chutí a výkonu 0,22ohmu:

Kanthal A1 22GA
    Dual Coil SPACED
    vnitřní průměr 3mm
    8 otoček

70W-110W (BEST 80W)
    (0,22-0,24Ohm) podle délky nožiček
    výhody:
    - levný
    - rychlý
    - tolik se nezasírá
    - nepřepaluje se jako SS316 na VW
    - chuť (paradoxně)
    - jemná pára (jako z hlavy TFV8)
    - rychlý náběh
    - paradoxně to neni exotickej drát, ale obyč singl spaced Drát z Kanthalu A1 za pár korun...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam