HARAKOCZKA: Zajimavy i kdyz Jai docela solidne mota nekolik veci dohromady. Kontroverze u Aspire a Vaporessa byla ohledne klasickych keramickych hlav kde je drat obaleny keramikou a byly obavy ze s delsim pouzivanim se zacne keramika drolit a pri vapovani pak vdechnes keramicke castecky. Aspire od toho upustilo, hlavy vaporessa se testovaly ve dvou laboratorich a oba testy byly ciste takze ta kontroverze odeznela a vaporesso ty hlavy pouziva dodnes. Je to dva roky zpatky a zatim se zadna panika nevratila a nikdo nemel dalsi problemy takze tam bych se jich zas tak moc nebal. Pak tu je rada atiku ktere pouzivaji keramiku jako material kotelny a tam je jen treba davat pozor na mechanicke poskozeni, jinak tam ta teplota nikdy neni takova aby totu keramiku jakkoli ovlivnilo.
V tomhle pripade bych byl ale dost skepticky, je to neznama firma, ten atik uz je na prodej dobre dva mesice a neposlali ho zadnemu recenzentovi. I kdyby to nakrasne bylo bezpecne tak si s tou konstrukci nedovedu predstavit, ze to bude mit nejakou chut. To byl konec koncu problem i u prvnich pokusu kde prave drat prochazel keramickou destickou, ono to fungovalo, ale chut zadna. Tady me nejvic znervoznuje to, ze ten material je vodivy takze to evidentne neni cista keramika a pak plati, ze to muze byt cokoli. No NCR jsem si vsimnul uz pred nejakou dobou, ale jsem rad ze jsem zustal skepticky a pockal si az to bude na videu, ale tohle je jeste horsi nez jsem cekal.