• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEElektronická Cigareta -> Moderní je e-kouřit ! ~ Vaping Rulez! - NYX VAPE since 2007 -
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    HREBICK: ok tak platí 20?
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    SAKALICEK: Zas tak bych to neviděl. Stolů tam je dost a zas tak moc lidí tam nechodí. Minule na ochutnávky tam bylo hromada místa...
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    vypadá to že se neumíme dohodnout. :-D
    byl bych taky spíš pro 27.1
    20. si nebudem mít kam sednout.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    No teď to řešíme a nevíme :D asi uděláme druhý kolo ankety
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    jak to vidíte s tím srazem 20teho? musím plánovat mám rodinu :) předpokládám že nejsem jediný :) ... čas? místo?
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: já vím, právě na to konto, že jsme se tu o tom bavili jsem sem hodil to video.
    HREBICK
    HREBICK --- ---
    WOLFGAR: Hmm, taky fakt tak ja nevim :D
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HREBICK: Sakra to jsem minul, tak jak chcete no, zas behem tasting night tam bude zas narvano a randal takze na sraz by mozna byl vhodnejsi klidnejsi vikend. I kdyz priznavam, ze me je to fuk i proto, ze ty trojky tam neudejcham a v nulkach toho vetsinou maji minimum.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    LUCKERCZ: JIKE: Pockat co vim tak Hrebik psal 27. Takhle nestihnou dojit ty baterky co jsem bral lidem.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    HARAKOCZKA: Zajimavy i kdyz Jai docela solidne mota nekolik veci dohromady. Kontroverze u Aspire a Vaporessa byla ohledne klasickych keramickych hlav kde je drat obaleny keramikou a byly obavy ze s delsim pouzivanim se zacne keramika drolit a pri vapovani pak vdechnes keramicke castecky. Aspire od toho upustilo, hlavy vaporessa se testovaly ve dvou laboratorich a oba testy byly ciste takze ta kontroverze odeznela a vaporesso ty hlavy pouziva dodnes. Je to dva roky zpatky a zatim se zadna panika nevratila a nikdo nemel dalsi problemy takze tam bych se jich zas tak moc nebal. Pak tu je rada atiku ktere pouzivaji keramiku jako material kotelny a tam je jen treba davat pozor na mechanicke poskozeni, jinak tam ta teplota nikdy neni takova aby totu keramiku jakkoli ovlivnilo.
    V tomhle pripade bych byl ale dost skepticky, je to neznama firma, ten atik uz je na prodej dobre dva mesice a neposlali ho zadnemu recenzentovi. I kdyby to nakrasne bylo bezpecne tak si s tou konstrukci nedovedu predstavit, ze to bude mit nejakou chut. To byl konec koncu problem i u prvnich pokusu kde prave drat prochazel keramickou destickou, ono to fungovalo, ale chut zadna. Tady me nejvic znervoznuje to, ze ten material je vodivy takze to evidentne neni cista keramika a pak plati, ze to muze byt cokoli. No NCR jsem si vsimnul uz pred nejakou dobou, ale jsem rad ze jsem zustal skepticky a pockal si az to bude na videu, ale tohle je jeste horsi nez jsem cekal.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WARNING: NCR (No Coils Required) RDA Review and Rundown | #fingerbellybutton
    http://www.youtube.com/watch?v=f5IgJppORak
    JIKE
    JIKE --- ---
    LUCKERCZ: video bych to jak psal hřebík díky tem ochutnavkam 20.1.2018
    LUCKERCZ
    LUCKERCZ --- ---
    kdy bude teda ten sraz?
    JIKE
    JIKE --- ---
    43:48 DNA 250 kdy? - brzy¨
    A PBusardo Video - Back To Evolv! - Part 2
    http://www.youtube.com/watch?v=_KyPBIyYQEQ&t=43m40s

JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE: ty kleště nám praskaj, a neni se čemu divit jsou max na 0,4 drát...
    JIKE
    JIKE --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    WOLFGAR: tak to respekt.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    JIKE: když to zapomeneš na sluníčku tak to bude horký jak prase.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam